• -10%
Γυαλιστική Αλοιφή Farecla Profile

Γυαλιστική Αλοιφή Farecla Profile

Farecla
61.0045
Διαθέσιμο
35,55 € 39,50 € -10%
Με ΦΠΑ

Η Farecla εισάγει μια νέα διαδικασία 2 βημάτων, χρησιμοποιώντας μια νέα σειρά προϊόντων με όνομα Profile Liquid Compound, για την προστασία των επιφανειών σας.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Farecla εισάγει μια νέα διαδικασία καθαρισμού και γυαλίσματος 2 βημάτων, χρησιμοποιώντας μια νέα σειρά προϊόντων με όνομα Profile Liquid Compound, για την προστασία των επιφανειών του σκάφους σας, καλύπτοντας τις μικροαμυχές και τυχόν ελαττώματα. Η Farecla δημιούργησε αυτό το σύστημα για πολυεστερικές επιφάνειες gel coat.

Farecla Profile

Το Farecla Profile Select Liquid Compound είναι ένα υψηλής αξίας και απόδοσης γυαλιστικό μίγμα. Εάν συνδυαστεί με μάλλινο αλοιφαδόρο, η Profile Select αφαιρεί εύκολα και γρήγορα σημάδια κατηγορίας P800 (ή και λεπτότερα), από επιφάνειες gel coat, με μία απλή διαδικασία. Σε βαμμένες επιφάνειες, μπορεί με τη χρήση αλοιφαδόρου να αφαιρέσει γρατζουνιές και σημάδια κατηγορίας P1500 προσδίδοντας ένα υψηλής ποιότητας γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να υποστηριχτεί και από την αλοιφή Profile Finish.

Η χημική της σύνθεση βασίζεται στο νερό, δεν περιέχει σιλικόνη ή άλλα πρόσθετα, συνεπώς δεν θαμπώνει, καθαρίζεται εύκολα και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Τα μίγματα Select και Premium αποδίδουν καλύτερα αν τα ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση και τα χρησιμοποιήσετε με μεγάλες ταχύτητες όπως 2000 – 3500 στροφές ανά λεπτό.

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας