Γυαλιστικό 3M Perfect-It Gelcoat
Γυαλιστικό 3M Perfect-It Gelcoat
Γυαλιστικό 3M Perfect-It Gelcoat
Γυαλιστικό 3M Perfect-It Gelcoat

Γυαλιστικό 3M Perfect-It Gelcoat Polish & Wax

3M
61.0113
Διαθέσιμο
31,50 €
Με ΦΠΑ

Η 3M Perfect-It Gelcoat είναι αλοιφή λεπτής κοπής, που αφαιρεί ελαφριά οξείδωση, καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η 3M Perfect-It Gelcoat είναι αλοιφή λεπτής κοπής, που αφαιρεί ελαφριά οξείδωση, καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 3M Perfect-it Gelcoat Light Cutting Polish + Wax αποτελεί την ιδανική λύση, για επιτόπιο καθαρισμό και γυάλισμα επιφανειών Gelcoat, σε ένα προϊόν. Η 3M βελτίωσε τη σύνθεση του προϊόντος, ώστε να παραμένει για περισσότερο χρόνο σε υγρή μορφή, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή του και πιο αποτελεσματικό.

Πολύ γρήγορα αφαιρεί μικρές γρατζουνιές (P1500 ή λεπτότερα), σημάδια, οξείδωση, λεκέδες και σημάδια από το νερό, σε ανοιχτό, ή σκούρου χρώματος Gelcoat. Η σύστασή του περιέχει γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί για προστασία. Μπορεί να περαστεί με αλοιφαδόρο και γουνάκι, ή με σφουγγάρι με το χέρι με πανί μικροϊνών.

Είναι ιδανική αλοιφή για σκάφη, τροχόσπιτα και για βιομηχανική χρήση.

  • Συσκευασία: 473ml / 946ml
  • Κωδικός: 36109 / 36110

Δείτε εδώ το Τεχνικό Φυλλάδιο του προϊόντος

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας