Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean
Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean
Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean
Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean
Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean
Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean

Πανίσχυρο Πολυκαθαριστικό GMT Glean

Glean
61.0140
Διαθέσιμο
4,00 €
Με ΦΠΑ

Εμείς σας προκαλούμε πάντως. Βρείτε ένα υλικό το οποίο το GMT Glean δεν καθαρίζει και στείλτε μας ένα βίντεο.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εμείς σας προκαλούμε πάντως. Βρείτε ένα υλικό το οποίο το GMT Glean δεν καθαρίζει και στείλτε μας ένα βίντεο.

Μετά από ένα και πλέον έτος έρευνας, με διεθνείς οίκους παρασκευής πρώτων υλών και αμέτρητες δοκιμές, σε πολλές εφαρμογές καθαρισμού, η Ελληνική εταιρία Glean παρασκεύασε ένα πανίσχυρο αλκαλικό πολυκαθαριστικό, πολλαπλών χρήσεων. Από τον όρο «Πολλαπλών Χρήσεων» προκύπτει και ο όρος «Πανίσχυρο» καθώς το GMT περιέχει πολλές πρώτες ύλες, με αποτέλεσμα να βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα αναγκών καθαρισμού.

Καθαρίζει: Επιφάνειες, Πάγκους, Εργαλεία, Πατώματα, Τοίχους, Μπάνια, Μηχανές αυτοκινήτων, Τέντες, Καθίσματα από δερμάτινη, Μοκέτες, Ταπετσαρίες, Επιφάνειες Gel Coat, Teak, Ζάντες, Εστίες Κουζίνας, κλπ.

Το καθαριστικό GMT Glean είναι κατάλληλο και για καθαρισμό χώρων όπως Σπίτι, Κουζίνες, Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ελαιοτριβεία, Ψησταριές και πολλές άλλες εφαρμογές καθαρισμού. Γρήγορα και αποτελεσματικά απομακρύνει λίπη, λάδια, γράσα, κλπ.

Διατίθεται σε συσκευασία Σπρέι 750ml και σε δοχείο 4 λίτρων για επαγγελματική χρήση.

Χρησιμοποιείστε την συσκευασία σε σπρέι για απευθείας εφαρμογή του καθαριστικού. Διαλύεται σε ζεστό νερό, σε αναλογία 1% - 5%

Προσοχή να χρησιμοποιείτε κάθε φορά γάντια.

Προσοχή, ΔΕΝ είναι φιλικό προς το θαλάσσιο περιβάλλον.

195 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας