Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle
Πλάνοι Underground Cuttle

Ζόγκες Underground Cuttle

Underground
05.0028
Διαθέσιμος
14,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Πιο σουπιά δε γίνεται. Πραγματικά πολύ καλή απομίμηση σουπιάς από την εταιρία Underground, σε μαζεμένο σώμα, η οποία παρουσιάζει το γνωστό κεφαλόποδο να κινείται κοντά στο βυθό.

Action
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πιο σουπιά δε γίνεται. Πραγματικά πολύ καλή απομίμηση σουπιάς από την εταιρία Underground, σε μαζεμένο σώμα, η οποία παρουσιάζει το γνωστό κεφαλόποδο να κινείται κοντά στο βυθό. Με ελαφριά, κοντά χτυπήματα η σουπιά Cuttle θα αποκτήσει φυσική κίνηση και θα ξεγελάσει Στήρες, Συναγρίδες, Φαγκριά, Ροφούς, Σφυρίδες και άλλα θηράματα του βυθού.

Η Underground προίκισε τους πλάνους Cuttle με πολύ ζωηρά χρώματα, ώστε να πειραματιστείτε ελεύθερα.   

Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για να ψαρεύεται με Slow Jigging, ο πλάνος Underground Cuttle αποδίδει καλύτερα ως ζόγκα καθώς διαθέτει δύο κρίκους για τοποθέτηση assist hook, δύο ζωντανά μάτια και ρεαλιστικό σώμα με όγκο στο σχήμα σουπιάς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα τεχνικών κοντά στο βυθό, με ζωντανό δόλωμα, ή χωρίς, με τρέσες, ή χωρίς.

Οι ζόκες αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό τεχνογνωσίας και λειτουργικότητας. Διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα το οποίο τους επιτρέπει να βυθιστούν γρήγορα. Καθώς κατεβαίνει, τα πλοκάμια της τρέσσας προσδίδουν έξτρα κίνηση, προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Πολλοί φίλοι της τεχνικής μας ρωτάνε αν στις αρματωσιές με τρέσσες σιλικόνης μπορούνε να προσθέτουν δόλωμα όπως γαρίδα, ή πλοκάμια καλαμαριού, για να αυξήσουνε τις πιθανότητες χτυπήματος. Δεδομένου ότι τα δύο assist hooks, δεν αποτελούν μέρος της τρέσας, μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε ζωντανό δόλωμα, καθώς δε θα επηρεάσει την κίνηση της τρέσας. Η χρήση δολώματος όμως έχει και κάποια μειονεκτήματα. Το ζωντανό δόλωμα προσελκύει μικρού μεγέθους ψάρια, όπως Χάνους και Σκορπίνες, αρκετοί εκ των οποίων θα πιαστούν στα αγκίστρια σας και θα σας αναγκάσουν να ανεβάζετε την ζόκα σας από μεγάλα βάθη.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας πάντως, είναι η χρήση της σωστής τρέσσας ανάλογα με την περίπτωση. Να μάθετε για παράδειγμα ποιο χρώμα είναι αποδοτικό τη δεδομένη ώρα που ψαρεύετε, σε συγκεκριμένο τόπο. Αν για παράδειγμα γνωρίζετε ότι σε έναν τόπο τα φαγκριά μένουν διότι τρέφονται με γαρίδα, τότε χρησιμοποιήστε τρέσες σε πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.

Δοκιμάστε τις ζόγκες σε βάθη κάτω από τα 50 μέτρα.

Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
150 γρ 2, 3
200 γρ 1, 2, 3, 4, 5, 7

Βάρος Τεχνητού
00008.150 - 200 γρ
00009.200 γρ και άνω
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας