Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop
Τεχνητό Palms Turn Pop

Τεχνητό Palms Turn Pop

Palms
04.0375
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
14,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Η Palms παράγει το τεχνητό Turn Pop στα 5 εκ μήκος και στα 3 γρ βάρος και σε πολύ ενδιαφέρον χρωματολόγιο, ειδικά στις απομιμήσεις μικρού, ημιδιάφανου γόνου. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα καταπληκτικό mini-Popper για Light Rock Fishing το οποίο συνδυάζει πολλές αρετές, όπως το «σκάσιμο» που κάνουν τα Poppers στην επιφάνεια παράγοντας πίδακα νερού, όσο και  από το «γύρισμα» που κάνουν τα Walk the Dog τεχνητά στην κλασσική τους ανάκτηση. Εξού και το όνομα Turn και Pop.

Η Palms παράγει το τεχνητό Turn Pop στα 5 εκ μήκος και στα 3 γρ βάρος και σε πολύ ενδιαφέρον χρωματολόγιο, ειδικά στις απομιμήσεις μικρού, ημιδιάφανου γόνου. Το ελαφρώς προτεταμένο του πάνω χείλος διασφαλίζει πως ως Popper, το τεχνητό Turn Pop «σκάει» με δύναμη σε κάθε πτώση του στο νερό, πετάγοντας αρκετό νερό. Με πιο κλειστή πλεύση και έντονα, διαρκή χτυπήματα το Turn Pop κινείται και με την αριστερά-δεξιά κίνηση των WtD δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό.

Το μεγάλο προτέρημα των Palms Turn Pop είναι η τρομερή τους ευστάθεια. Το τεχνητά αυτά είναι τόσο καλά ζυγισμένα που μπορούν να ανταποκριθούν και σε ταραγμένα νερά, με ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους του ψαρά. Την «υπόσχεση» αυτή τη δίνουν πολλά τεχνητά επιφανείας, φαίνεται όμως πως η Palms, με την σειρά Bit Arts, είναι από τις λίγες εταιρίες που πραγματικά φαίνεται να έχει βρει τη συνταγή. Πέρα από τα εσωτερικά έρμα, αξίζει κανείς να παρατηρήσει την λεπτομέρεια του πως έχουν τοποθετηθεί οι κρίκοι του τεχνητού (σε οριζόντια διάταξη) έτσι ώστε να διασφαλιστεί η σωστή πλεύση.

Το Turn Pop μπορεί κάλλιστα να γίνει το βασικό σας Mini Popper τεχνητό. Είναι ένα ψαράκι, το οποίο, πολύ απλά έχει σχεδιαστεί από μια κορυφαία εταιρία στο Light ψάρεμα και που πρόκειται να κάνει ακριβώς - και με συνέπεια - τη δουλειά για την οποία έχει σχεδιαστεί. Ακούγεται αυτονόητο, όσοι όμως έχουν ασχοληθεί σε βάθος με τα τεχνητά επιφανείας στο Light Rock Fishing, γνωρίζουν πως σε τόσο εξειδικευμένο τομέα, μερικές φορές δεν είναι. Δείτε μερικές από τις εφαρμογές του PP Pencil στο βίντεο το περίφημου Numata Yunichi εδώ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 5 εκ
  • Βάρος: 3,9 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Μέγεθος Σαλλαγκιάς: #10
  • Μοντέλο: TP-50F
  • Διαθέσιμα Χρώματα: MG-10, T-88, T-175, T-173, H-98, H-146, H-167, SL-169

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας