Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig
Τεχνητό Palms Miniature Gig

Τεχνητό Palms Miniature Gig

Palms
04.0385
Διαθέσιμο
14,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

To Miniature GIG για Light Rock Fishing είναι το πιο τεχνικό μέλος της οικογένειας «Βit Arts» από την Ιαπωνική εταιρία Palms. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Miniature GIG για Light Rock Fishing είναι το πιο τεχνικό μέλος της οικογένειας «Βit Arts» από την Ιαπωνική εταιρία Palms. Είναι ένα βυθιζόμενο Pencil το οποίο μας προσφέρει πολλές στρατηγικές επιλογές σε Light ψαρέματα, όσο πραγματικά ελάχιστα τεχνητά αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Μόλις στα 48 χιλ μήκος και στα 6,5 γρ βάρος, το τεχνητό αυτό έχει τρομερές ικανότητες σε βολές. Έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να φτάνει εκεί που ελάχιστα τεχνητά στην κατηγορία του μπορούν και να είναι σταθερό ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες μέσα στο νερό.  Όταν το ψαρέψετε θα έχετε την αίσθηση πως στην ουσία έχετε ρίξει έναν μικρό πλάνο.

Με άξονα το μπροστινό του μέρος που παραμένει ακίνητο σε σταθερή ανάκτηση, το Palms Miniature Gig κάνει ένα πολύ ανοιχτό Wobbling (τρέμουλο) και ελάχιστο Rolling (περιστροφή). Την απλή ανάκτηση μπορούμε να διανθίσουμε με ακανόνιστα κάθετα χτυπήματα Twitches, έτσι ώστε να το ζωντανέψουμε με δυναμικό τρόπο και να το κάνουμε να δείχνει ακόμη πιο ενδιαφέρον στα μάτια θηρευτών σαν πληγωμένο μικρόψαρο (baitfish).

Στις δοκιμές που κάναμε το Miniature Gig μας έλυσε τα χέρια με τις μακρινές του βολές, ακόμα και σε κόντρα αέρα, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε μεγάλες αποστάσεις ακτογραμμής, ή να φτάσουμε σε πολύ μακρινά σημεία. Με τη πολύ καλή ανταπόκριση που έχει στις εντολές και στα χτυπήματα, δελέασε μεγάλους Σαργούς που λατρεύουν μια πιο δυναμική και γεμάτη χτυπήματα προσέγγιση, Λαβράκια με σταθερή ανάκτηση αλλά και διάφορα μαυρόψαρα, όταν το αφήσαμε να βυθιστεί, ανάμεσα στις παύσεις.

Θα λέγαμε πως το Miniature Gig, το πιο τεχνικό από την οικογένεια «Bιt Arts» της Palms, συνδυάζει χαρακτηριστικά τόσο από το Degree όσο και από το Lipless Degree και αναφέρεται στους παράκτιους φίλους, που θέλουν να εμβαθύνουν την τεχνική του LRF και να την εξασκήσουν με φαντασία και μεγάλη στόχευση. Προσφέρει πολλές τεχνικές επιλογές στο ψάρεμα, σε ένα και μόνο τεχνητό, κάτι εξαιρετικά σπάνιο.

Η Palms έχει υπερβεί τον εαυτό της με το Miniature Gig και καθώς έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στον τομέα των Ultra Light τεχνητών και με το συγκεκριμένο τεχνητό αποδεικνύει πώς το πέτυχε αυτό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: BitArts Miniature GIG
  • Κωδικός: MG-48S
  • Μήκος: 4,8 εκ
  • Βάρος: 6,5 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Αγκίστρι: #14
  • Διαθέσιμα σε 8 χρώματα

Τεχνολογίες Τεχνητών Palms

Κέντρο Βάρους

Το βάρος του τεχνητού έχει κατανεμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει έμφαση στην κάλυψη απόστασης κατά τη βολή, μέσα σε 4,8 εκ σώματος. Όχι μόνο έχει αξιοποιηθεί κάθε χιλιοστό του σώματος, αλλά έχει μελετηθεί ώστε να διατηρεί την ισορροπία του κατά την ανάκτηση, τοποθετώντας το κέντρο βάρους χαμηλά και κοντά στο εμπρόσθιο τμήμα του Τεχνητού.

Αληθινά Λέπια

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή απεικόνιση δέρματος ψαριού σε ύφασμα, η Palms έχει δημιουργήσει μια ρεαλιστική απομίμηση λεπιών, ιδιαίτερα εκείνων που φέρουν τα μικρόψαρα. Η αντανάκλαση του φωτός δεν είναι συνεχής, αλλά ακανόνιστη, για περισσότερη αληθοφάνεια.

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
18 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας