Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star
Σιλικονούχα Xesta Shad Star

Σιλικονούχα Xesta Shad Star

Xesta
06.0140
Διαθέσιμο
7,90 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική εταιρία Xesta δημιούργησε το σιλικονούχο τεχνητό Shad Star, με στόχο να παράγει τσιμπιές και τις απαιτούμενες αντιδράσεις σε Light, τεχνικό ψάρεμα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Xesta δημιούργησε το σιλικονούχο τεχνητό Shad Star, με στόχο να παράγει τσιμπιές και τις απαιτούμενες αντιδράσεις σε Light, τεχνικό ψάρεμα. Αυτός φυσικά είναι ο στόχος πίσω από τη δημιουργία κάθε τεχνητού δολώματος, και η Xesta αξιοποίησε για τη δημιουργία των Shad Star ένα ενδιάμεσης σκληρότητας υλικό, το οποίο δεν είναι πολύ μαλακό, αλλά ούτε και πολύ σκληρό.

Οι σιλικόνες Xesta Shad Star, συνδυάζονται ιδανικά με τις μολυβοκεφαλές Black Star, με τις οποίες παράγουν μια απόλυτα φυσική κίνηση. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι Shad Star παίρνουν μια οριζόντια στάση, ακόμη και όταν έχουν περαστεί σε jig head.

Η σιλικόνη Shad Star είναι νέας γενιάς, δόλωμα σιλικόνης η οποία διαθέτει ουρά «τακούνι» σε σχήμα V, η οποία παράγει δονήσεις στο νερό. Η ουρά έχει και εκείνη τον ρόλο της, καθώς βοηθά το τεχνητό να δονείται και να παράγει τρέμουλο, το οποίο ξυπνά τα επιθετικά ένστικτα επίδοξων θηρευτών, τόσο κατά τη βύθιση, όσο και κατά την ανάκτηση. Οι ραβδώσεις που έχει το σώμα τους παίζουν και έναν δευτερεύον ρόλο, καθώς η κίνησή τους προκαλεί μικρο-δονήσεις στο νερό, τις οποίες αισθάνονται τα θηράματα. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις Shad Star να ταιριάζουν απόλυτα με τις μολυβοκεφαλές Bullet Rib.

Επίσης, η Xesta ενίσχυσε την αποτελεσματικότητα των Shad Star με χρώματα και αρώματα τα οποία εξάπτουν την όρεξη και τα επιθετικά ένστικτα των ψαριών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,6 εκ / 1,75 inches
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 10

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας