Πλάνοι Hayashi Drop Shore Light Jig

Πλάνοι Hayashi Drop Shore Light Jig

Hayashi
05.0269
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
8,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Έχει αποκτήσει αρκετά προσωνύμια όπως «το μικρό σουγιαδάκι», ή «το πλανάκι του Batman» και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην αγορά.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Λίγοι πλάνοι του Ultra Light Shore Jigging είναι τόσο ανορθόδοξα σχεδιασμένα όσο το Drop Jig της Hayashi. Έχει αποκτήσει αρκετά προσωνύμια όπως «το μικρό σουγιαδάκι», ή «το πλανάκι του Batman» και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην αγορά. Το παράξενο σχήμα αυτό, του επιτρέπει να παράγει μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση, σε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ανάκτησης.

Το πρώτο χαρακτηριστικό του που θα σας εντυπωσιάσει είναι ο τρόπος με τον οποίο βυθίζεται, τόσο σε ελεύθερη βύθιση (Free Fall) όσο και με τεντωμένο και με λίγη αντίσταση στο νήμα μας (Tension Fall). H φυσική του βύθιση με τρέμουλο ακόμα και όταν έχουμε κλειστό το pick up και κόντρα το νήμα, είναι πολύ δελεαστική. Σε Free Fall, η βύθισή του, κατά τις παύσεις και ανάμεσα στα jerks είναι θαυμάσια και μας βοηθά να κατανοήσουμε την κεντρική ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό του και το ότι πρόκειται για ένα μεσόβαρο πλάνο.

Ας δούμε και κάποια βασικά του σημεία που αφορούν το ψάρεμά του. Ο Hayashi Drop Jig είναι ένας εύκολος στον χειρισμό πλάνος. Ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές μας σε Twitches και Jerks και εύκολα τον κατατάσσουμε στην κατηγορία των Quick Response πλάνων (Πλάνοι Γρήγορης Απόκρισης). Μεγάλο ζητούμενο στον χώρο του Light και Hard Rock Fishing και Light Spinning, είναι τα λεπτά εργαλεία που χρησιμοποιούμε να είναι ευαίσθητα σε κάθε μικρο-εντολή μας και να ανταποκρίνονται με μεγάλη ακρίβεια σε αυτά. Η Hayashi έκανε τη μύτη του πλάνου Drop Jig πιο λεπτή σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, μειώνοντας την αντίσταση του στο νερό και έτσι μπορείτε να τον ψαρεύετε για πολλές ώρες χωρίς κούραση.

Επίσης, η Hayashi κάλυψε την κάτω πλευρά του πλάνου Drop Jig με glitter, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ακόμη περισσότερο τα κυνηγετικά ένστικτα των θηρευτών. Εκτός από τις αναλαμπές που προκαλεί το glitter, ξεφλουδίζει σε μία υποκείμενη επίθεση και παρομοιάζει λέπια, προκαλώντας τον θηρευτή να επιτεθεί ξανά και ξανά.

Η απόκρισή τους στα χτυπήματα του καλαμιού μας είναι έντονη και μη-γραμμική. Αυτό σημαίνει ότι ο πλάνος Hayashi Drop Jig πετάγεται ακανόνιστα σε διάφορα σημεία με κάθε μας χτύπημα, πρώτα (π.χ. στα jerks) εφορμώντας με το κεφάλι προς τα πάνω και παίρνοντας σχεδόν οριζόντια θέση μέχρι το επόμενο χτύπημα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι πολύ σπάνιο σε πλάνους και προσθέτει πολλούς πόντους αληθοφάνειας στην παρουσίασή μας.

Ο Drop Jig έχει σχεδιαστεί για έντονο Jerking, με γενναίες παύσεις. Mπορεί όμως κάλλιστα να δουλέψει και με γρήγορες ανακτήσεις με διάσπαρτα Twitches. Προτείνουμε εκτός από το πολύ όμορφο Assist Hook με ανακλαστικές ίνες με φτερό, με το οποίο είναι αρματωμένο στην συσκευασία του, να αρματωθεί και με μια σαλαγκιά στον πίσω κρίκο. Δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Μελανούρια και Ντασκάκια σε βαθιούς κάβους.

Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
11 γρ 5 εκ HJ-02, HJ-03, HJ-05, HJ-06
18 γρ 6 εκ HJ-02, HJ-03, HJ-05, HJ-06

1 αντικείμενα
Νέο
4988540606066
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας