Κοντάρι Απόχης Major Craft Solpara

Κοντάρι Απόχης Major Craft Solpara

Major Craft
27.0091
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
99,90 €
Με ΦΠΑ

Το κοντάρι απόχης Solpara της Major Craft, είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για όλους τους παράκτιους ψαράδες και ειδικά για εκείνους που ψαρεύουν από βράχια.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το κοντάρι απόχης Solpara της Major Craft, είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για όλους τους παράκτιους ψαράδες και ειδικά για εκείνους που ψαρεύουν από βράχια.

Το κοντάρι απόχης Solpara της Major Craft γίνεται απαραίτητο καθώς μπορεί να συνδυαστεί με στεφάνι απόχης, ή με γάντζο για καλαμάρια. Το να ανεβάσετε το αλίευμα χωρίς απόχη, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον εξοπλισμό σας, ή απώλεια του ψαριού, λόγω θραύσης του leader, ή του νήματος. Επίσης για όσους εξασκούν απελευθερώσεις αλιευμάτων (Catch & Release), η χρήση απόχης δεν τραυματίζει το ψάρι σε ζωτικά του σημεία.

Το κοντάρι απόχης Solpara είναι τηλεσκοπικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά.

Συνδυάζεται με τα στεφάνια απόχης της Major Craft.

Κωδικός Μήκος Μήκος Μεταφοράς Στελέχη Βάρος
LS-400SPX 3,9 μ 61,5 εκ 8 -
LS-500SPX 4,9 μ 61,5 εκ 10 -
LS-600SPX 5,8 μ 61,5 εκ 12 678 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας