Λάστιχα Bluetec Blue Power
Λάστιχα Bluetec Blue Power
Λάστιχα Bluetec Blue Power
Λάστιχα Bluetec Blue Power
Λάστιχα Bluetec Blue Power
Λάστιχα Bluetec Blue Power

Λάστιχα Bleutec Blue Power

Bleutec
36.0061
Διαθέσιμο
2,20 €
Με ΦΠΑ

Λάστιχα Blue Power από την εταιρία Bleutec, ή αλλιώς «Ζωνολάστιχα».

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Λάστιχα Blue Power από την εταιρία Bleutec, ή αλλιώς «Ζωνολάστιχα».

Τα λάστιχα έχουν κατασκευαστεί από φυσικό Latex, με πολύ μικρή εσωτερική τρύπα και χάρη σε αυτή, η συμπεριφορά τους είναι σαν λάστιχο μεγαλύτερου διαμετρήματος.

Παράγονται σε Μαύρο χρώμα εσωτερικά και Μπλε χρώμα εξωτερικά, με αποτέλεσμα, όσο βαθαίνουμε τόσο να χάνεται το χρώμα τους για να μην τρομάζουν τα αλιεύματα από έντονα χρώματα.

Διαθέτουν πολύ μεγάλη ταχύτητα συστολής, με αποτέλεσμα το λάστιχο να μην έχει μνήμη όταν είναι τεντωμένο και να διατηρεί την ίδια δύναμη για πολλές ώρες.

Επιπλέον έχει υψηλό συντελεστή θερμοσκλήρυνσης ώστε να μην έχουμε πτώση της δύναμης τους με την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας (από ζεστά σε κρύα νερά).

Τα χύμα λάστιχα Bleutec απευθύνονται σε όλα τα όπλα της αγοράς, συμβατικά, πολυλάστιχα, Roller και Invert Roller.

Διατίθενται ανά 10εκ.

Τύπος Διατομής Συντελεστής Επιμήκυνσης Χρώμα
Blue Power Ø14,5 χιλ 3,2 – 3,4 Μπλέ Μαύρο
Blue Power Ø16 χιλ 3,0 – 3,2 Μπλέ Μαύρο
Blue Power Ø18 χιλ 2,7 – 2,9 Μπλέ Μαύρο
100 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας