Λάστιχο Latex C4 με οπή
Λάστιχο Latex C4 με οπή
Λάστιχο Latex C4 με οπή
Λάστιχο Latex C4 με οπή

Λάστιχα C4 Orange Bull Latex επί Μέτρο

C4
36.0047
Διαθέσιμο
2,30 €
Με ΦΠΑ

Αποκλειστικά κατασκευασμένα για την εταιρία C4, από την Primeline Industries, τα λάστιχα ψαροντούφεκου Orange Bull διαθέτουν φθορίζον πορτοκαλί χρώμα και διατίθεται σε 3 διαφορετικές διατομές.

Μέγεθος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αποκλειστικά κατασκευασμένα για την εταιρία C4, από την Primeline Industries, τα λάστιχα ψαροντούφεκου Orange Bull διαθέτουν φθορίζον πορτοκαλί χρώμα και διατίθεται σε 3 διαφορετικές διατομές.

Από το 1982, η Primeline Industries παράγει υψηλής ποιότητας λάστιχα υποβρυχίου κυνηγιού από φυσικό λατέξ. Η Primeline έχει αναπτύξει ένα μοναδικό προϊόν από λατέξ, με ασύγκριτες ιδιότητες, που βελτιώνουν την απόδοση οποιασδήποτε μάρκας ψαροτούφεκου. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των λάστιχων της C4 εξάγεται από φυτά. Σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς, η Primeline δεν στεγνώνει τη βασική πρώτη ύλη πριν την επεξεργαστεί, με αποτέλεσμα να μην σπάει τη μοριακή αλυσίδα του πολυμερούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ελαστικό καουτσούκ με μεγαλύτερη αντοχή.

Οι μοναδικές φυσικές ιδιότητες των λάστιχων της Primeline οφείλονται σε μια μοναδική διαδικασία επεξεργασίας, η οποία παράγει Latex ουσιαστικά χωρίς την παρουσία πρωτεΐνης, με περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο Latex υλικό.

Διατίθεται ανά 10 εκ.

Κωδικός Διάμετρος Διάμετρος Οπής
0KC4OBS14 14 χιλ 1,6 χιλ
0KC4OBS16 16 χιλ 1,6 χιλ
142 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας