Λιπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων Q20
Λιπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων Q20
Λιπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων Q20
Λιπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων Q20

Λιπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων Q20

Q-Oil
63.0003
Διαθέσιμο
8,00 €
Με ΦΠΑ

Μπορείτε να βυθίσετε μια ηλεκτρική συσκευή στο νερό και αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά;

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μπορείτε να βυθίσετε μια ηλεκτρική συσκευή στο νερό και αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικά εργαλεία στη βροχή; Τώρα μπορείτε. Το λιπαντικό Q20 είναι ένα επαναστατικό προϊόν, και όμοιό του δε θα βρείτε στην αγορά. Το Q20 αποτελεί τον απόλυτο τρόπο λίπανσης και απομάκρυνσης της υγρασίας και οι εφαρμογές του είναι πολλαπλές.

Το μυστικό του λιπαντικού Q20 βρίσκεται στη χημική του σύνθεση, η οποία το καθιστά βαρύτερο από το νερό με συντελεστή 1,15. Αυτό έχει ως συνέπεια το Q20 να διαπερνά το νερό και την υγρασία και να δημιουργεί ένα στρώμα στεγανής προστασίας γύρω από ηλεκτρικά κυκλώματα, εργαλεία και κινητήρες. Δείτε το παρακάτω βίντεο σύγκρισης του Q20 με άλλα λιπαντικά προϊόντα.

Το Q20 απομακρύνει την υγρασία, εμποδίζει τη δημιουργία σκουριάς και τη διάβρωση, μειώνει την τριβή, προστατεύει ηλεκτρικά κυκλώματα και συστήματα ανάφλεξης, επιμηκύνει τη περίοδο αυτό-συντήρησης, προστατεύει ηλεκτρικά μοτέρ, εξωλέμβιους κινητήρες, μηχανήματα από ακραίες καταστάσεις. Με το Q20 το νερό δεν αποτελεί πλέον εχθρό των ηλεκτρικών εργαλείων.

Το Q20 κατασκευάστηκε το 1950 και θεωρείται το ηγετικό λιπαντικό σπρέυ παγκοσμίως στην προστασία μεταλλικών κινούμενων μερών. Δεν επιτρέπει στην υγρασία και το νερό να περάσει σε συστήματα ανάφλεξης.

Εφαρμογή σε:

  • Μηχανές θαλάσσης
  • Αυτοκίνητα
  • Βιομηχανίες
  • Όπλα κυνηγίου
  • Ηλεκτρικά εργαλεία και μοτέρ
  • Αγροτικά μηχανήματα

Τεχνολογικά Πλεονεκτήματα Q20

  • Απομακρύνει την υγρασία και προφυλάσσει συστήματα ανάφλεξης όπως μπουζί
  • Διευκολύνει την κίνηση και αποτρέπει το τρίψιμο και σκουριά σε μεντεσέδες
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εξωτερικών λαμπτήρων κατά 30% (ψεκάζοντας τις ηλεκτρικες επαφές αποτρέπει το βραχυκυκλωμα και διατηρεί την αγωγιμώτητα του ρευματος)
  • Προλαμβάνει τη σκουριά, ενώ λιπαίνει και χαλαρώνει κλειδαριές και αντικρίσματα
  • Προσφέρει προστασία από θαλασσινό νερό
  • Η προστασία κατά της σκουριάς που παρέχει διαρκεί 4 φορές περισσότερο
  • Προστατεύει για τουλάχιστον 192 ώρες, μεταξύ δύο ψεκασμών

Διατίθεται σε σπρέυ 150, 300 και 450ml.

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας