Σταθεροποιητής Καυσίμου Quickstor Quicksilver

Σταθεροποιητής Καυσίμου Quickstor Quicksilver

Quicksilver
63.0013
Διαθέσιμο
23,00 €
Με ΦΠΑ

Ο Σταθεροποιητής Καυσίμου της Quicksilver βοηθά ώστε να αποτραπεί η δημιουργία γέλης και βερνικιού στα καύσιμα, απορροφά την υγρασία, προστατεύει από διάβρωση και σκουριά.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Με τα προϊόντα της Quicksilver, έχετ μια πλήρη σειρά για την προστασία του κινητήρα σας και διατήρησης της ποιότητας του καυσίμου. Η Quicksilver έχει δημιουργήσει την ολοκληρωμένη σειρά Fuel Care System αξιοποιώντας την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της παραγωγής προϊόντων για τη συντήρηση όλων των κινητήρων.

Ο Σταθεροποιητής Καυσίμου Quickstor της Quicksilver βοηθά το καύσιμο να διατηρήσει την φρεσκάδα του και εμποδίζει την υποβάθμισή και οξείδωσή του κατά τη διάρκεια ακινησίας του σκάφους. Η χρήση του Quickstor αποτρέπει τη δημιουργία γέλης και βερνικιού στα καύσιμα, απορροφά την υγρασία, προστατεύει από διάβρωση και σκουριά και καταπολεμά τα κατάλοιπα από κακής ποιότητας καύσιμα.

Προσθέστε Quickstor στο καύσιμο πριν την αποθήκευση της μηχανής σας για τον χειμώνα έτσι ώστε να είναι έτοιμη με τη νέα σεζόν. Θα επεκτείνει τη ζωή του κινητήρα και θα διατηρήσει σε άψογη κατάσταση το καρμπυρατέρ και το σύστημα καυσίμων.

Το Fuel Stabilizer Quickstor είναι κατάλληλο για 2χρονους και 4χρονους κινητήρες, βενζίνης ή ντίζελ, κινητήρες που χρησιμοποιούν μίγματα εθανόλης, ενώ είναι ασφαλές και για καταλυτικούς κινητήρες.

Διατίθεται σε φιάλη 355 ml.

Χρησιμοποιήστε 16ml ως πρόσθετο σε 10 λίτρα καυσίμου. Αφήστε τη μηχανή να λειτουργήσει για 5 έως 10 λεπτά ώστε το Quickstor να φτάσει παντού στο σύστημα καυσίμου.

15 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας