• -10%
Βελτιωτικό Βενζίνης Quicksilver Quickare Fuel Treatment

Βελτιωτικό Βενζίνης Quicksilver Quickare Fuel Treatment

Quicksilver
63.0014
Διαθέσιμο
17,10 € 19,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Το Βελτιωτικό Βενζίνης Quickare βελτιστοποιεί την απόδοση του καυσίμου σας, προστατεύει το σύστημα καύσης του κινητήρα και απομακρύνει κατάλοιπα που έχουν συσσωρευτεί.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η βενζίνη που χρησιμοποιείτε στο σκάφος σας, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα από αυτή του αυτοκινήτου, ώστε η μηχανή σας να δουλεύει στη μέγιστη απόδοσή της. Η βενζίνη αρχίζει να αλλοιώνεται μέσα σε μερικές εβδομάδες. Αν δεν συντηρηθεί, κάποια από τα συστατικά της οξειδώνονται και σχηματίζουν λάσπη η οποία συσσωρεύεται σε σωλήνες, τεπόζιτα, καρμπυρατέρ και συστήματα ψεκασμού. Με τον καιρό αυτά τα κατάλοιπα μπορούν να επηρρεάσουν την απόδοση της εξωλέμβιάς σας.

Το Βελτιωτικό Βενζίνης Quickare βελτιστοποιεί την απόδοση του καυσίμου σας, προστατεύει το σύστημα καύσης του κινητήρα και απομακρύνει κατάλοιπα που έχουν συσσωρευτεί. Με το συγκεκριμένο προϊόν της Quicksilver μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε στα χέρια σας ένα βελτιωτικό το οποίο κατασκευάζεται από τους ίδιους μηχανικούς της Mercury.

Το Quickare είναι ένα πλήρες σύστημα προστασίας καυσίμου, το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα παράγωγα βενζίνης και μίγματα εθανόλης.

Όταν χρησιμοποιείτε το Quickare σε κάθε γέμισμα, αποφεύγετε μερικά από τα κοινά προβλήματα που δημιουργούν τα κακής ποιότητας καύσιμα, όπως:

  • Οξείδωση και κακή καύση
  • Δημιουργία υγρασίας και διάβρωσης
  • Σχηματισμός λάσπης

Χρησιμοποιώντας το Quickare της Quicksilver:

  • Πετυχαίνετε βελτιστοποίηση της απόδοσης του βενζινοκινητήρα σας
  • Μειώνετε τις πιθανότητες για διάβρωση, σχηματισμό λάσπης και υγρασίας
  • Καθαρίζετε υπάρχουσες ακαθαρσίες και λάσπη που έχουν σχηματιστεί σε σωλήνες, τεπόζιτα, καρμπυρατέρ, βαλβίδες, μπουζί και συστήματα ψεκασμού
  • Διατηρείτε το καύσιμό σας σε πολύ καλή κατάσταση (ανάμεσα σε γεμίσματα) έως και για ένα χρόνο

Ποσότητα 355 ml επαρκεί για 454 λίτρα καυσίμου.

6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας