Καθαριστικό Καυσίμου Star Tron

Καθαριστικό Καυσίμου Star Tron

Star Brite
63.0015
Διαθέσιμο
23,50 €
Με ΦΠΑ

Το Star Tron εξουδετερώνει και εμποδίζει την δράση μικρο-οργανισμών και υγρασίας τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο καύσιμο, διασπώντας τα και επιτρέποντας την καύση τους.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το πρόσθετο καυσίμου Star Tron είναι βασισμένο σε πρωτοποριακή ενζυμική τεχνολογία και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία μηχανών, ακόμα και μετά από πολλούς μήνες σε απραξία.

Το Star Tron εξουδετερώνει και εμποδίζει την δράση μικρο-οργανισμών και υγρασίας τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο καύσιμο, διασπώντας τα και επιτρέποντας την καύση τους.

Το Star Tron είναι υγρό, μυκητοκτόνο πρόσθετο το οποίο καθαρίζει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου με εκπληκτικά αποτελέσματα εναντίον όλων των μικροοργανισμών που δημιουργούνται στο Diesel. Το Star Tron βελτιώνει την καύση, κάνοντάς την πιο ολοκληρωμένη ενώ επιφέρει και σημαντική οικονομία.

Με την απομάκρυνση όλων των επιβλαβών στοιχείων το Star Tron εμποδίζει τη διάβρωση δεξαμενών και σωλήνων, ξεμπλοκάρει φραγμένα φίλτρα από βιολάσπη, εξουδετερώνει μικρόβια και μύκητες τα οποία δημιουργούνται ιδιαίτερα στην περίπτωση του biodiesel, και διατηρεί υψηλά την ποιότητα του πετρελαίου και των λιπαντικών. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που επιφέρει το Star Tron είναι οι λιγότερες εκπομπές αερίων και η διατήρηση της καθαριότητας του σκάφους.

Χρήση του Star Tron θα σταθεροποιήσει την ποιότητα του καυσίμου για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Το Star Tron είναι ασφαλές για κάθε τύπο μηχανής και χρήση του ακόμα και πέραν της προτεινόμενης δοσολογίας, δεν δημιουργεί προβλήματα στο καύσιμο.

Τα μοναδικά οφέλη του αφορούν ιδιοκτήτες σκαφών και ιστιοπλοϊκών τα οποία διαθέτουν κινητήρες diesel – ειδικά όταν πρόκειται να μείνουν σε ακινησία, ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων, διανομείς πετρελαίου, διυλιστήρια, κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αφορά μόνο κινητήρες diesel
  • Βελτιώνει την οικονομία καυσίμου
  • Κάνει τη μηχανή να "παίρνει μπροστά" ευκολότερα και τη λειτουργία της ομαλή
  • Δεν υπάρχει πρόβλημα από υπερβολική δοσολογία
  • Διαλύει την υγρασία η οποία ευθύνεται για τον σχηματισμό μικροργανισμών, χωρίς τη χρήση επιβλαβών για το περιβάλλον ουσιών
  • Συμβάλει στη συντήρηση του κινητήρα
  • Αρχική Δοσολογία: Προσθέστε 30 ml για κάθε 30 λίτρα ντίζελ
  • Συνεχής Χρήση: Προσθέστε 30 ml για κάθε 60 λίτρα ντίζελ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας