• -10%
Βαλβολίνη Quicksilver High Performance

Βαλβολίνη Quicksilver High Performance

Quicksilver
63.0021
Διαθέσιμο
12,60 € 14,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Βαλβολίνη ειδικής, ενισχυμένης σύνθεσης από την Quicksilver για τα μέρη της μηχανής σας, που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Βαλβολίνη ειδικής, ενισχυμένης σύνθεσης από την Quicksilver για τα μέρη της μηχανής σας, που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Το ισχυρό αυτό λιπαντικό της Quicksilver προστατεύει τα μηχανικά μέρη του ποδιού της μηχανής από την φθορά που προκαλείται από την τριβή των μετάλων και την επαφή τους με το θαλασσινό νερό.

Η βαλβολίνη της Quicksilver έχει υποστεί σκληρές δοκιμές οι οποίες απέδειξαν ότι παρέχει προστασία και κατά της διάβρωσης και ότι η σύνθεσή της είναι ιδανική για μηχανές μεγάλης ισχύος.

Διατίθεται σε σωληνάριο 237 ml και φιάλη 1 & 10 λίτρων.

Για την αλλαγή της βαλβολίνης σε μηχανές πολλών αλόγων, προτείνεται η χρήση της ειδικής τρόμπας της Quicksilver.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για Χονδρική, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

98 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας