Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs
Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs

Καλάμια Tict Inbite Azing Maniacs

Tict
01.0563
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
340,00 €
Με ΦΠΑ

Η δοκιμασμένη σειρά καλαμιών Tict Inbite, έχει ήδη γίνει κλασική σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και έχει λάβει κολακευτικά σχόλια από ψαράδες του Light Rock Fishing σε όλο τον κόσμο.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική, κορυφαία εταιρεία Tict, με την αξιοποίηση όλων των τελευταίων τεχνολογιών στην κατασκευή καλαμιών, καταφέρνει να δημιουργήσει εργαλεία ψαρέματος, τα οποία ξεφεύγουν σε επιδόσεις από τα συνηθισμένα, ιδιαίτερα όταν αυτά ανήκουν στην κατηγορία Light και Finesse. Το όνομα "Inbite" είναι στην πραγματικότητα μια πρόσκληση για τους παράκτιους αλιείς που αναζητούν εξειδικευμένα καλάμια Light Rock Fishing.

Η δοκιμασμένη σειρά καλαμιών Tict Inbite, έχει ήδη γίνει κλασική σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και έχει λάβει κολακευτικά σχόλια από ψαράδες σε όλο τον κόσμο. Η υψηλή ευαισθησία της Tubular κορυφής, η εξαιρετική δύναμη του ενισχυμένου blank, οι ελάχιστες δονήσεις και οι εξαιρετικές ιδιότητες βολών, σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, κάνουν το συγκεκριμένο καλάμι της Tict μοναδικό, αποτέλεσμα του συνδυασμού παραδοσιακών αλλά και πρωτοποριακών Ιαπωνικών τεχνικών.

Στις προηγούμενες εκδόσεις των καλαμιών Inbite Solid Tip (ενιαίο τμήμα Carbon), προστέθηκε και η έκδοση Tubular, με κενή μύτη, η οποία είναι ήδη δημοφιλής στο παράκτιο ψάρεμα. Σε αντίθεση με άλλες σειρές καλαμιών, που είναι πολύ εξειδικευμένα και ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες χρήσεις, η σειρά "Inbite Azing Maniacs" διαθέτουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση τους. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι ένα καλάμι δεν είναι δυνατόν να χειρίζεται με την ίδια ακρίβεια τεχνητά με μεγάλη διαφορά στο βάρος τους. Η τεχνολογία στην κατασκευή καλαμιών όμως εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και το εύρος του Casting Weight το οποίο ορισμένα καλάμια χειρίζονται άψογα, επεκτείνεται. Τα Tict Inbite ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Ο εντυπωσιακός συνδυασμός των χαρακτηριστικών τους, επιτρέπει στα Inbite να χειρίζονται πληθώρα τεχνητών, όπως Micro jigs, Σιλικόνες, Wobblers, Minnows, κ.α.

Η παρακάτω τεχνολογία, την οποία η Tict ονομάζει Balancer System, είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε το καλάμι, ώστε να ταιριάζει στον σωματότυπό μας και τις δυνατότητές μας και να το μεταμορφώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Στο κάτω μέρος της βάσης του καλαμιού, η Tict έχει τοποθετήσει ένα αποσπώμενο βάρος, το οποίο βιδώνει και ξεβιδώνει με ασφάλεια (ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτό το καλάμι). Το μεταλλικό αυτό έμβολο, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα, συνεπώς τρία διαφορετικά βάρη (3 x 10 γρ), η αφαίρεση, ή πρόσθεση των οποίων αλλάζει το χαρακτήρα του καλαμιού. Είναι λοιπόν στο χέρι μας, να φτιάξουμε ένα πιο οπισθοβαρές, ή εμπροσθοβαρές καλάμι ανάλογα με τις παραμέτρους που μας εξυπηρετούν. Αν θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο με Jerks, ή με Twitches, ανάλογα με τον τύπο του τεχνητού, ή ανάλογα με τη δική μας σωματική διάπλαση, ή τον τόπο που ψαρεύουμε, το καλάμι Tict IC-86.5TB-Sis Rockin' Beast μας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσουμε και να του αλλάξουμε ζύγισμα, έτσι ώστε να ταιριάζει 100% πάνω στις προσωπικές μας ανάγκες. Η τεχνολογία Balancer System της Tict, πηγαίνει την ψαρευτική μας εμπειρία σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο αίσθησης και άνεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα στο Inbite, θα πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά το έμβολο.

Ψάρεμα με άνεση με το καλάμι Tict Inbite για Light & Hard Rock Fishing και έντονες συγκινήσεις από την επίθεση ενός αρπακτικού, είναι μερικά μόνο από τα βασικά οφέλη της συγκεκριμένης σειράς της Tict, τα οποία παραδέχονται γνωστοί, διεθνείς anglers, επωνύμων εταιριών. Τα συγκεκριμένα καλάμια έχουν διαχρονικά αποδείξει την αξία τους και αποτελούν αξιόπιστα εργαλεία για τη σύλληψη μεγάλων αλιευμάτων.

Το blank τους διαθέτει επαρκή δύναμη για να συλλάβουν αμέσως το αλίευμα, ακόμη και όταν απλά «φλερτάρει» με το δόλωμά σας, αλλά και την απαραίτητη ευαισθησία για να σας μεταφέρουν στο χέρι σας κάθε ερέθισμα, πολλαπλασιάζοντας την έντασή του. Η δύναμη του συγκεκριμένου καλαμιού της Tict είναι συσσωρευμένη στο butt, το οποίο μπορεί να χειριστεί απροσδόκητα μεγάλα ψάρια.

Τόσο τα μοντέλα Solid tip, όσο και τα Tubular διαθέτουν πολύ λεπτό προφίλ και φινίρισμα το οποίο θα σας εντυπωσιάσει.

Μπορούν να συνδυαστούν άριστα με εξαρτήματα της Tict όπως η Μπομπάρδα M Caro, αλλά και την Mini M Caro, ή με Jig heads της Tict.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Τεχνητών PE Βάρος
73TB 2,24 μ 2 115 εκ 0,8 - 7 γρ #0,2 - #0,4 100 γρ
710TB 2,40 μ 2 123 εκ 0,8 - 12 γρ #0,2 - #0,6 110 γρ

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας