Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF
Καλάμια Palms Pinwheel LRF

Καλάμια Palms Pinwheel LRF

Palms
01.0566
Διαθέσιμο
240,00 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική Palms έχει σχεδιάσει μια από τις πληρέστερες σειρές καλαμιών για Light Rock Fishing στον κόσμο, με κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και εξειδίκευση που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ψαρευτικό πεδίο στην τεχνική αυτή. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική Palms έχει σχεδιάσει μια από τις πληρέστερες σειρές καλαμιών για Light Rock Fishing στον κόσμο, με κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και εξειδίκευση που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ψαρευτικό πεδίο στην τεχνική αυτή. Η εταιρία έχει φροντίσει σαν γενική φιλοσοφία, να παρέχει ένα υψηλής ποιότητας καλάμι στην καλύτερη δυνατή τιμή. Και το έχει πετύχει απόλυτα. Το όνομα της σειράς είναι Pinwheel και συνυπογράφεται τόσο από τον θρυλικό στον τομέα του, Ιάπωνα σχεδιαστή και ψαρά Numata Jyunichi όσο και από τον υπεύθυνο παραγωγής Hitoshi Yomoda.

Τα καλάμια Pinwheel επιλέγονται και εισάγονται στην Ελλάδα απευθείας από την Ιαπωνία, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία. Επιπλέον, κάθε μοντέλο δοκιμάστηκε από ειδικευμένους στο LRF συνεργάτες του καταστήματος και σας το προτείνουμε τόσο με βάση τις παγκόσμιες προδιαγραφές της Palms, όσο και τα επιμέρους χαρακτηριστικά που απαιτούνται στα Ελληνικά νερά, για τα Ελληνικά αλιεύματα.

Εξειδίκευση

Tα καλάμια Pinwheel δεν εξειδικεύονται με βάση το κάθε ψάρι-στόχο, αλλά με βάση το τεχνητό και την τεχνική που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Κάθε μοντέλο μπορεί μεν να σταθεί σε διαφορετικές τεχνικές και τεχνητά, αριστεύει όμως σε έναν συγκεκριμένο τομέα και έτσι επιτρέπει να κάνουμε ένα στοχευμένο και απολαυστικό ψάρεμα. Κάθε καλάμι της Palms στήνεται διαφορετικά, ανάλογα με τα τεχνητά που έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιεί καλύτερα και σύμφωνα με την τεχνική για την οποία σχεδιάστηκε, όπως Πατωτό ψάρεμα σε ρέματα με Πλανάκια, Twitching με μικρά Minnows, παιχνίδι με μικρές Μολυβοκεφαλές, κτλ. Η  Palms έχει κάνει τα πάντα ώστε να σχεδιάσει εξειδικευμένα, ευαίσθητα και δυνατά καλάμια τα οποία την ίδια στιγμή διαθέτουν καλαισθησία και λειτουργικότητα.

Χ-Carbonology

Το blank τους έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία X-Carbonology, ένα σύστημα ενίσχυσης του κορμού του καλαμιού, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις του, λόγω της σταυρωτής πλέξης των φύλλων Carbon. Εκτός από τη μείωση του βάρους του καλαμιού, αυξάνεται η δύναμή του και η αντοχή κατά των στρεβλώσεων και προς τους 4 άξονες. Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, δίνει προοδευτικότητα για τον χειρισμό των τεχνητών και την αποσόβηση των κεφαλιών που θα κάνει το ψάρι στη μάχη, μα την ίδια στιγμή έχουν την ικανότητα να καρφώνουν στέρεα και διαθέτουν δύναμη κορμού ικανή να βγάλει στη στεριά τα δυνατότερα αλιεύματα. Η τεχνολογία X-Carbonology παράγει τα νευρικά, ευαίσθητα και την ίδια στιγμή δυνατά εκείνα καλάμια, που έχουν φέρει τη σειρά Pinwheel στην κορυφή των επιλογών για Light Rock Fishing.

Οδηγοί Τangle Free Fuji K-Guides

Στη διαχείριση λεπτών διατομών νημάτων, οι οδηγοί Τangle Free Fuji K-Guide (ενάντια στις «τούφες»), με τους οποίους εξοπλίστηκαν τα καλάμια Pinwheel είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Πατενταρισμένος σχεδιασμός από την Fuji, ο οποίος διασφαλίζει την σωστή διαχείριση του νήματος κατά την βολή για την αποφυγή «τούφας», αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του ψαρέματος, με απαράμιλλη ευαισθησία στη διαχείριση των τεχνητών και στην μεταφορά εντολών και «σημάτων» προς και από αυτό. Η πορσελάνη των οδηγών είναι Fuji Sic Guide για μακροχρόνια αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και την τριβή.

Βάση Μηχανισμού

Εργονομικός σχεδιασμός για τα καλάμια Palms Pinwheel που σκοπό έχει τη μείωση του βάρους και την μεγιστοποίηση της ευαισθησίας. Την ίδια στιγμή ο τρόπος που μπορεί κανείς να κρατήσει το καλάμι είναι άνετος και έχει προσανατολιστεί απολύτως προς την αμεσότητα των όσων θέλουμε να κάνει το τεχνητό, όσο και στην αίσθηση που θα έχουμε από αυτό, δια μέσω της κορυφής του καλαμιού.

Λαβή Καλαμιού

Ξεχωριστό Butt για την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας ανά μοντέλο. Η Palms έχει αποφύγει τη χρήση κάθε υλικού που θα μπορούσε να προσθέσει περιττό βάρος στο καλάμι μας και να μειώσει την ευαισθησία του.

Μοντέλα

  • PFGS-56UL (Extra Fast): Αν υπάρχει ένας τίτλος που να περιγράφει το Pinwheel 56UL, αυτός είναι «Ασύγκριτη Ευαισθησία». Είναι το πιο κοντό από τα καλάμια Pinwheel και μακράν το καλάμι με την μεγαλύτερη ευαισθησία στη σειρά. Η Tubular κορυφή του μας διασφαλίζει άψογο χειρισμό - κατά κύριο λόγο - μικρών πλάνων, αλλά και μικρών μολυβοκεφαλών, την ίδια στιγμή που πραγματικά νιώθουμε με μεγάλη λεπτομέρεια, οτιδήποτε συμβαίνει στην άλλη άκρη της αρματωσιάς μας, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα ψάρι που φλερτάρει με το τεχνητό μας, ή απλά κινείται γύρω του. Ο χειρισμός του καλαμιού αυτού γίνεται κυριολεκτικά με τα ακροδάχτυλα του ψαρά και απευθύνεται σε πολύ τεχνικό παιχνίδι, όταν οι μακρινές βολές δεν είναι το ζητούμενο, αλλά αντίθετα η τεράστια ακρίβεια σε αυτές. Το Pinwheel 56UL δε «φοβάται» το πατωτό παιχνίδι και όσο λεπτεπίλεπτο και να φαίνεται, μας εξέπληξε απίστευτα με τη δύναμη που είχε για να χειριστεί αλιεύματα του βυθού, Σαργούς και Τσιπούρες. Το Pinwheel 56UL είναι ένα καλάμι για τους Finesse παράκτιους, που αναζητούν απόλυτη ακρίβεια στην στρατηγική με μικρά Πλανάκια και Μολυβοκεφαλές με Σιλικονάκια και Βιοδιασπώμενα. Είναι ιδανικό για βραχώδεις ακτογραμμές, όπου η ακρίβεια στη βολή είναι το απόλυτο ζητούμενο.
  • PFGS-63UL (Extra Fast): ο συγκεκριμένο καλάμι για LRF διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με το PFGS-56UL εδώ όμως το μήκος και η κατανομή των οδηγών του καλαμιού μας δίνει πολύ μεγαλύτερη βολή και ευελιξία σε πλήθος ψαρευτικών πεδίων, όπως παραλίες, ρηχοπατιές, βραχοτόπια, εκβολές, κ.α. Διαθέτει πολύ μεγάλη ευαισθησία, με μεγαλύτερη έμφαση στα σκληρά τεχνητά όπως Πλανάκια και Micro-minnows. O συνδυασμός ευαισθησίας σε πολύ μικρά τεχνητά και ο νευρικός του χαρακτήρας το καθιστά το ιδανικό καλάμι για αφρόψαρα όπως Μελανούρια, Κοκάλια, Ζαργάνες, όταν αυτά θέλουμε να τα ψάξουμε μακριά από την ακτή με μικρά τεχνητά, σε κάθε επίπεδο της υδάτινης στήλης.
  • PFGS-75L+ (Bottom Control): Το πατωτό ψάρεμα, είτε με Pencils, είτε με Σιλικόνες και Βιοδιασπώμενα καλείται τόσο να αντιμετωπίσει δύσκολο πεδίο με βράχια και σκαλώματα, όσο και απαιτητικά ψάρια. Ο μεγάλος Σαργός, η Τσιπούρα αλλά και τα δυνατά «μαύρα», ακόμα και ψάρια πιο σπάνια όπως η Συναγρίδα, το Λυθρίνι, είναι επιρρεπή στο να τρέφονται πατωτά. Το να τα «σηκώσουμε» όμως όταν τα ψαρεύουμε με finesse τεχνικές είναι ένα δύσκολο θέμα. Η Palms επέκτεινε το Casting Weight αυτού του καλαμιού, για να μπορούμε να παρουσιάσουμε μακριά από την ακτογραμμή και κοντά στο βυθό, ένα «χορταστικό», μεγαλύτερο τεχνητό. Επίσης η Palms αύξησε τη δύναμη του κορμού του συγκεκριμένου Pinwheel, για να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε από τον βυθό το μεγάλο αλίευμα και για να το ελέγξουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Ηeavy Rock Fishing καλάμι θα δώσει εκεί τις λύσεις, αλλά αποτελεί και επιλογή παράκτιων ψαράδων ανά τον κόσμο, που θέλουν να είναι επιθετικοί και με μικρά τεχνητά σε ακτογραμμή, πιο ρηχά για μεγάλα Λαβράκια και μεγάλους Σαργούς. Το συγκεκριμένο Pinwheel είναι ένα καλάμι που δε θα μας στερήσει τη χαρά του να ψαρεύουμε με λεπτά εργαλεία καθώς μας χαρίζει δύναμη και έλεγχο πάνω στα δυνατά ψάρια.
  • PFGS-86UL+ (Super Flex): Εάν υπάρχει ένα καλάμι Palms Pinwheel το οποίο θα μπορούσαμε να ονομάσουμε All Rounder… θα ήταν το 86UL. Είναι το πιο ευέλικτο μοντέλο της σειράς, για τους φίλους που δε θέλουν να εξειδικευτούν σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά δοκιμάζουν στο ψάρεμά τους μια μεγαλύτερη ποικιλία, στρατηγικών τεχνητών και τεχνικών. Ένα καλάμι για μακρινές βολές που έχει σχεδιαστεί τόσο για συνδυασμό με πλανάκια, όσο και με μικρά Minnows, και επίσης για τεχνικές όπως Caro, Light Texas/Carolina. H Palms για να σχεδιάσει ένα best seller μοντέλο, κάνει μια ασυνήθιστη επιλογή και συνδυάζει αυτό το υψηλού σχετικά Casting Weight καλάμι με Solid μύτη και πολύ δυνατό κορμό, παρέχοντάς μας ένα πολύ άμεσο κάρφωμα, την ίδια στιγμή που δε θυσιάζεται ιδιαίτερα η ευαισθησία. Θα λέγαμε κάλλιστα πως το μοντέλο αυτό είναι το «βασικό καλάμι» αυτής της σειράς
  • PFSS-59UL (Solid Fast): Το καλάμι αυτό έχει σχεδιαστεί από την Palms για τεχνικό ψάρεμα με μολυβοκεφαλές, αρματωμένες με σιλικόνες και βιοδιασπώμενα. Οι βολές που μπορεί να πετύχει ακόμα και με τόσο μικρό Casting Weight είναι εντυπωσιακές. Στην κυριολεξία λύνεται ο γρίφος του αν πραγματικά μικρές μολυβοκεφαλές, μπορούν να ριχθούν σε μεγάλες αποστάσεις από κάποιο καλάμι. Η Solid κορυφή του, συγκερασμένη με την δύναμη του κορμού του, παράγουν ένα πολύ ευαίσθητο καλάμι, με το οποίο θα μπορείτε να νιώθετε τα πάντα, ακόμα και το παραμικρό ρέμα, την παραμικρή επαφή με κάποια δομή στο νερό, ή με το παραμικρό άγγιγμα από ψάρι. Οι εντολές προς το τεχνητό μας περνάνε με ακρίβεια και δίχως καμιά προσπάθεια. Το 59UL είναι ιδανικό για On the Drop τεχνικές, είναι πολύ χαμηλού βάρους και ένα από τα καλύτερα καλάμια παγκοσμίως για το πάντρεμα μικρών μολυβοκεφαλών και σιλικονούχων δολωμάτων.
  • PFSS-76UL (Solid Flex): Το 76UL είναι το δεύτερο solid καλάμι της σειράς Pinwheel, το οποίο όμως ειδικεύεται στην στρατηγική των σταθερών ανακτήσεων. Είναι από τα ελάχιστα καλάμια παγκοσμίως, με τόσο μεγάλη εξειδίκευση. Το 76UL παρουσιάζει τα τεχνητά μας (Minnows, ή Σιλικόνες) με ένα τρόπο που δεν πονηρεύει, ακόμα και τα πλέον καχύποπτα ψάρια, σε πολυψαρεμένα τοπία. Σκοπός του είναι να βγάζει από το κάθε τεχνητό, το 100% της πλεύσης του, δίχως να υποψιάζει τα ψάρια. Η μασίφ κορυφή του, δίνει φυσική, αρμονική κίνηση στο τεχνητό και η δύναμη του κορμού αναλαμβάνει ένα στιβαρό κάρφωμα. Είναι το ιδανικό καλάμι για ψάρεμα, υποψιασμένων Λαβρακιών με τα πλέον Finesse τεχνητά. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του Pinwheel 76UL για διακριτικές παρουσιάσεις, σε μέρη όπως λιμάνια, εκβολές ποταμών, παραλίες και μικρά αλιευτικά καταφύγια.
  • PFSS-77L (Butt UP Tuned): Οι φίλοι που θέλουν να ψαρέψουν μεγάλα και δυνατά ψάρια, με λεπτά Light Rock Fishing εργαλεία και μικρά τεχνητά, έχουν πλέον στη διάθεσή τους το μοντέλο αυτό. Όλοι γνωρίζουμε πως μεγάλα ψάρια όπως Λαβράκια, θα επιτεθούν ευκολότερα και υπό συνθήκες σε μικρά τεχνητά, όταν αυτά παρουσιαστούν σωστά στο πεδίο τους. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε μετά το Strike. Αυτό το καλάμι της Palms έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει με σωστό τρόπο, τεχνητά μέχρι 10 γραμμάρια και από εκεί και πέρα διαθέτει θηριώδη δύναμη στο να τα βάλει με μεγάλα πραγματικά θηράματα, διαχειριζόμενο νήμα μέχρι PE 0.8. Μπορεί να τα κουράσει με την παραβολικότητά του και να μας τα παραδώσει στο πιάτο. Το Pinwheel 77L είναι ιδανικό για Wadding σε εκβολές, σε βραχοτόπια και ιδανικό για σκληρά τεχνητά αλλά (και εδώ είναι η καινοτομία του) και για μολυβοκεφαλές μέχρι 10 γραμμάρια εξαιτίας της Solid κορυφής του. Είναι ένα «ευαίσθητο θηρίο» για τα τεχνικά και τα δύσκολα ψάρια, από το Λαβράκι μέχρι την Συναγρίδα, το Γοφάρι και το Φαγκρί.
  • PFGS-69UL+ (Finesse Τwitching): Οι λάτρεις των μικρών τεχνητών (Micro Minnows) που ψαρεύουν τεχνικά, με συνεχή χτυπήματα και με πολύ επιθετικό τρόπο, έχουν βρει επιτέλους την απόλυτη εξειδίκευση σε αυτό το καλάμι. Οι φίλοι των μεγάλων Σαργών και των μεγάλων Μελανουριών στη Μεσόγειο, γνωρίζουν καλά πως τίποτα δεν κάνει αυτά τα ψάρια να αντιδρούν πιο έντονα και αδηφάγα από ένα μικρό Minnow που χτυπιέται με συνεχή, γρήγορα και κοφτά Twitching σε συνδυασμό με γρήγορη ανάκτηση. Το μοντέλο αυτό έχει κατασκευαστεί από την Palms ειδικά για Twitching μετά από μακρινές βολές ενώ το Casting Weight του είναι ιδανικό για να «φιλοξενήσει» όλα τα μικρά Floating, ή Sinking Minnows, που κυμαίνονται γύρω στα 4,8 – 5 εκ μήκος και γύρω στα 3 - 4 γραμμάρια σε βάρος. Το PFGS-69UL+ για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα έχει ενισχυθεί με έξτρα φύλλα Carbon υλικού. Έχει επιτευχθεί μια πολύ προοδευτική δύναμη στο σύνολο, μια όμορφη καμπύλη κύρτωσης για ένα τόσο Finesse ψάρεμα που όμως δεν «χαρίζει» στην δράση κορυφής καμιά χαλαρότητα, αντίθετα η δράση εκεί ενισχύεται. Θα εκπλαγείτε από το πόσο άμεσα και ακέραια μεταδίδεται ένα Twitch στο τεχνητό σας. Σαρώστε κάθε βραχώδη ακτογραμμή, ή λιμάνι με το καλάμι αυτό και με επιθετικό Twitching θα ξεκλειδώσετε Σαργούς τρόπαια, Λαβράκια και Μελανούρια ακόμα και πελαγικά όπως Ντασκάκια και Παλαμίδες. Δοκιμάσαμε το καλάμι και δίχως δεύτερη σκέψη λέμε πως δύσκολα υπάρχει καλύτερο Twitching μοντέλο σε αυτές τις προδιαγραφές. Τεχνικό, νευρικό και δυνατό, ο απόλυτος σύμμαχος για τα Micro Minnows.
  • PFGC-64UL (Sensitive Fun Baitcasting Model)
    Το πρώτο μοντέλο Pinwheel για μηχανισμό BaitCasting, το οποίο σας παρέχει εξαιρετική ευαισθησία. Σχεδιασμένο για πολύ ελαφριές τεχνικές, το 64UL θα σας συντροφεύσει σε τεχνικές όπου η βολή γίνεται με το ένα χέρι και ο χειρισμός του μηχανισμού με τα άκρα των δακτύλων σας. Το blank του είναι κατασκευασμένο ώστε να πραγματοποιεί βολές με μεγάλη ακρίβεια, τεχνητών μέγιστου Casting Weight έως τα 7 γρ. Το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται για ψάρεμα Light Rock Fishing και αλιεύματα τα οποία τρέφονται κοντά στο βυθό.
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Βάρος Τεχνητού PE Action
PFGS-56UL 1,68 μ 2 74 γρ 0,4 - 3,5 γρ 0,2 - 0,4 Extra Fast
PFGS-63UL 1,91 μ 2 80 γρ 0,4 - 3,5 γρ 0,2 - 0,4 Extra Fast
PFGS-75L+ 2,26 μ 2 98 γρ 3 - 14 γρ 0,3 - 1,0 Bottom Control
PFGS-86UL+ 2,60 μ 2 103 γρ 0,6 - 10 γρ 0,2 - 0,6 Super Flex
PFSS-59UL 1,75 μ 2 77 γρ 0,4 - 3,5 γρ 0,2 - 0,4 Solid Fast
PFSS-76UL 2,29 μ 2 92 γρ 0,4 - 5 γρ 0,2 - 0,4 Solid Fast
PFSS-77L 2,31 μ 2 98 γρ 1,5 - 10 γρ 0,2 - 0,8 Butt UP Tuned
PFGS-69UL+ 2,06 μ 2 89 γρ 1 - 7 γρ 0,2 - 0,8 Extra Fast
PFGC-64UL 1,94 Μ 2 92 γρ 0,4 - 7 γρ 0,2 - 0,4 Salt Finesse
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας