Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO
Καλάμι Yamaga Blanks BlueCurrent TZ/NANO

Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current TZ/Nano

Yamaga Blanks
01.0831
Διαθέσιμο
530,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά καλαμιών Yamaga Blanks Blue Current TZ/Nano, αποτελείται από κορυφαία μοντέλα, ο σχεδιασμός και η παραγωγή των οποίων ενσωματώνει την τεράστια εμπειρία και γνώση πάνω στην σχεδίαση Light Game καλαμιών από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά καλαμιών Yamaga Blanks Blue Current TZ/Nano, αποτελείται από κορυφαία μοντέλα, ο σχεδιασμός και η παραγωγή των οποίων ενσωματώνει την τεράστια εμπειρία και γνώση πάνω στην σχεδίαση Light Game καλαμιών από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία.

Πρέπει να ψαρέψει κάποιος με ένα καλάμι Yamaga της σειράς TZ/Nano, για να αισθανθεί πλήρως το πολύ χαμηλό του βάρος, την υψηλή ευαισθησία, την ακρίβεια στις βολές, την αίσθηση ότι ελέγχεις πλήρως το τεχνητό και εξαλείφεις την οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ταλάντωση, και την τεράστια δύναμη που κρύβεται στον κορμό του. Δύναμη η οποία αυξάνεται, όσο περισσότερο λυγίζει το blank.

Η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών Light Game της Yamaga Blanks περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα, κάθε ένα εκ των οποίων διαθέτει διαφορετικές ιδιότητες. Συνεπώς στο οπλοστάσιο της σειράς TZ/Nano, υπάρχει σίγουρα ένα καλάμι με τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητεί ο κάθε αλιέας, η κάθε συνθήκη και το κάθε συγκεκριμένο είδος ψαριού. Τα μοντέλα καλαμιών Blue Current TZ/Nano απευθύνονται στους ψαράδες που δεν σταματούν ποτέ να εξερευνούν, σε μια προσπάθεια να εξελίξουν μόνοι τους νέες μεθόδους και τακτικές ψαρέματος.

Για την κατασκευή τους έχει χρησιμοποιηθεί υλικό Prepreg Carbon, το οποίο είναι υλικό το οποίο πρέπει να διατηρείται πάντα φρέσκο ​​στο ψυγείο και πρέπει να κοπεί σε χώρο όπου ελέγχεται η θερμοκρασία και η υγρασία.

Η Yamaga Blanks εξόπλισε τα καλάμια TZ/Nano με οδηγούς Fuji Torzite, οι οποίοι είναι χαμηλού βάρους και δημιουργούν λιγότερη τριβή.

Το καλάμι Blue Current Stream Special 77 / TZ Nano είναι ένα τεχνικό, ιδιαίτερα ευαίσθητο μοντέλο, που λειτουργεί χωρίς να χάνει τη δύναμη επαναφοράς του ακόμη και κάτω από μεγάλο φορτίο. Σε αυτό συμβάλλει το υλικό της Toray Industries "Nano Alloy® Technology" που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του καλαμιού. Η γκάμα των τεχνητών και των τεχνικών που μπορούν να αξιοποιηθούν με αυτό το καλάμι είναι μεγάλη και θα δείξει την πραγματική του αξία σε τεχνικές που απαιτούν εμπειρία, σε περιοχές με ρέματα, ή εκβολές ποταμών. Θα διαπρέψει με Pencil, Crankbaits, Jigheads και αρματωσιές Caro. 

Το Yamaga Blue Current 83 / TZ Nano Flex είναι ένα μοντέλο μεγάλου μήκους, που προσφέρει στον ψαρά δύο βασικές ιδιότητες: την ευκολία χειρισμού σκληρών αντιπάλων και την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτει, ακόμη και όταν ψαρεύετε με μια ελαφριά μολυβοκεφαλή. Ταυτόχρονα επιτυγχάνει βολές σε μεγάλες αποστάσεις. Επιτρέπει στον ψαρά να νιώθει στο χέρι του οποιοδήποτε ερέθισμα προέρχεται από το τεχνητό του, ανεξάρτητα από το βάρος του. Το blank θα λυγίσει προοδευτικά και θα χειριστεί το ξαφνικό χτύπημα ενός αξιέπαινου αντιπάλου, ενώ σταδιακά θα επανέρθει στην αρχική του κατάσταση, αποδυναμώνοντας το αλίευμα. Αυτή η συμπεριφορά του blank θα δώσει στον ψαρά ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου η μάχη είναι έντονη. 

Το Blue Current 85 / TZ Nano All-Range είναι ένα καλάμι που θα καλύψει πολλές βάσεις, στο ευρύ πεδίο του Light Game. Ένα εξαιρετικά ευαίσθητο καλάμι, με μεγάλη δύναμη, για τη σύλληψη αλιευμάτων σε όλα τα επίπεδα της υδάτινης στήλης, από την επιφάνεια έως το μεσαίο στρώμα και τον πυθμένα, με τη χρήση λεπτών εργαλείων, όπως νήμα ή μεσινέζα. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά λεπτά νήματα PE, η Yamaga ανέπτυξε αυτό το μοντέλο ως ένα μοναδικό όπλο, με στόχο την κάλυψη πολλών τεχνικών, τεχνητών και αλιευμάτων, από μικρά, έως μεγάλα. Η τεχνολογία Nano Alloy® αξιοποιείται για να παρέχει στο συγκεκριμένο μοντέλο της Yamaga Blanks υψηλή ευαισθησία και εκπληκτική ανυψωτική δύναμη. Η ευαισθησία την ώρα της μάχης είναι θεμιτή, ακόμα κι αν χτυπήσει απροσδόκητα ένα μεγάλο ψάρι, καθώς σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το πρώτο «κεφάλι» το οποίο είναι και το πιο κρίσιμο για το ποιος θα πάρει το «πάνω χέρι» στη μάχη. Με το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να στοχεύσετε σε Σαργούς, Μελανούρια, Τσιπούρες και διάφορα Τονοειδή, ακόμη και Καλαμάρια. Ο τρόπος χρήσης του εξαρτάται από εσάς. 

Ένα σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι η ανάλυση που μας παρέχει μια κορυφαία εταιρία, όπως η Yamaga Blanks, αναφορικά με το Casting Weight των καλαμιών της και το πώς αυτό μετατρέπεται σε καθοριστικό παράγοντα στην κατασκευή των καλαμιών, αλλά και στην σωστή χρήση των τεχνητών. Το Casting Weight σε καλάμια υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτά της Yamaga Blanks, δεν είναι απλά ένας αριθμός που υποδηλώνει το βάρος του τεχνητού που μπορεί να πετάξει ένα καλάμι, αλλά μια σειρά από μετρήσεις που καθορίζουν κατά την κατασκευή του blank, το αν το καλάμι κάνει σωστή βολή, αν διαθέτει την κατάλληλη παραβολή και το αν θα χειριστεί σωστά διαφορετικού υλικού τεχνητά, σε διαφορετικά βάθη.

Ο κάθε τύπος τεχνητού δολώματος (Pencil, Minnow, Jigheads με Σιλικόνες, Πλάνος, κλπ) αλλά και αρματωσιές (Caro, Carolina, Texas, Fluke) έχουν διαφορετικές απαιτήσεις βολής. Η απόσταση βολής όμως, καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το βάρος, η μάζα της αρματωσιάς, ή του τεχνητού (και οι καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν μπορούν να επηρεάσουν την κατασκευή του blank). Προσθέστε στα παραπάνω και το βάθος στο οποίο πρέπει να φτάσει το τεχνητό μας και καταλαβαίνετε πόσοι παράγοντες καθορίζουν το αν το καλάμι μας δουλεύει σωστά ένα τεχνητό, ή όχι.

Στην προκειμένη περίπτωση η Yamaga μας δίνει πληροφορίες και λεπτομέρειες για την κατασκευή των blank της σειράς καλαμιών ΤΖ, αναφορικά με το Casting Weight, ανά κατηγορία τεχνητού δολώματος και αρματωσιών. Για παράδειγμα, αρματωσιές όπως οι Caro, Carolina, Texas, και Fluke φέρουν μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα κατά την βολή, σε σχέση με ένα Πλανάκι, ή ένα Minnow (Plug) οπότε μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερο βάρος σε μια τέτοια αρματωσιά, ώστε να πετύχουμε καλύτερη βολή, χωρίς να επιβαρύνουμε το καλάμι. Αντιθέτως ένα τεχνητό Μinnow είναι πιο συμπαγές κι επιτυγχάνει καλύτερη βολή με μικρότερο βάρος. Συνεπώς η εταιρία Yamaga Blanks εξειδικεύει την πληροφόρηση που μας παρέχει για το Casting Weight των καλαμιών της σειράς ΤΖ / Νano ανάλογα με τον τύπο τεχνητού που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε, των χαρακτηριστικών του – όπως το βάρος - και των αναγκών για βολή. Το Casting Weight που αναφέρεται είναι το ιδανικό για κάθε κατηγορία τεχνητού, ή αρματωσιάς.

Καμπύλη Κύρτωσης

Το διάγραμμα παρουσιάζει μια σύγκριση της κύρτωσης, με στατικό φορτίο 250 gr που εφαρμόζεται στη σειρά Blue Current TZ. Η σύγκριση στατικού φορτίου δεν εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά των καλαμιών. Αυτή η συγκριτική εικόνα δείχνει μόνο την καμπύλη του καλαμιού, όταν κρεμάμε το βάρος. Η ταχύτητα επαναφοράς του καλαμιού, ή η αίσθηση της χρήσης κατά το ψάρεμα δεν αποδίδονται από το συγκεκριμένο τεστ. Δείτε το ως μία ένδειξη της δύναμης του καλαμιού.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Βάρος Δολώματος PE Carbon
77TZ/NANO Stream Special 2,31 μ 2 74 γρ Plug 2 ~ 9 γρ / Rig 1,5 ~ 13 γρ 0,3 ~ 0,8 99,3%
83TZ/Nano Flex 2,52 μ 2 73 γρ H 0,8 ~ 5 γρ / Rig 1,8 ~ 10,5 γρ / Plug 1,5 ~ 8 γρ 0,2 ~ 0,6 99,8%
85TZ/Nano All Range 2,57 μ 2 84 γρ 3 ~ 21 γρ 0,4 ~ 1,0 99,7%

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας