Τεχνητό Megabass GH46 Humpback
Τεχνητό Megabass Humpback GH46
Τεχνητό Megabass GH46 Humpback
Τεχνητό Megabass GH46 Humpback
Τεχνητό Megabass Humpback GH46
Τεχνητό Megabass GH46 Humpback

Τεχνητό Megabass GH46 Humpback

Megabass
04.0574
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
23,00 €
Με ΦΠΑ

Το Megabass GH46 Humpback είναι ένα τεχνητό, το οποίο αν και έχει σχεδιαστεί για ψάρεμα σε γλυκό νερό, είναι ιδανικό για Μεσογειακό Light Rock Fishing (LRF), σχεδιασμένο σε μια μεγάλη γκάμα μοτίβων Πέστροφας.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Megabass GH46 Humpback είναι ένα τεχνητό, το οποίο αν και έχει σχεδιαστεί για ψάρεμα σε γλυκό νερό, είναι ιδανικό για Μεσογειακό Light Rock Fishing (LRF), σχεδιασμένο σε μια μεγάλη γκάμα μοτίβων Πέστροφας.

Το Humpback είναι ένα γρήγορα βυθιζόμενο Minnow, το κέντρο βάρους του οποίου βρίσκεται κοντά στην ουρά, κατασκευασμένο για να κυριαρχεί σε έντονα ρεύματα, αλλά και φουσκωμένα ποτάμια και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η μετατόπιση του κέντρου βάρους κοντά στην ουρά, δημιουργεί μια έντονη δράση βύθισης, η οποία προκαλεί επιθέσεις πριν φτάσει το τεχνητό στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης. Συνεπώς θα μας δώσει λύσεις σε απότομα βράχια με κοφτούς βυθούς, με μεγάλο βάθος, καθώς θα βυθιστεί γρήγορα, χωρίς να παρασύρεται από ρέματα. Το γεγονός ότι είναι οπισθόβαρο μας επιτρέπει να φτάσουμε σε σημεία όπου συμβατικά Minnow τεχνητά, δε θα μπορούσαν να φτάσουν.

Μπορεί όμως το Megabass Humpback να λειτουργήσει και σε Μεσογειακές ρηχοπατιές; Μπορεί, καθώς διαθέτει την ιδανική γλώσσα για LRF. Σχεδιασμένα κυρίως για σταθερές ανακτήσεις, με ή ενάντια σε ρεύματα, τα τεχνητά MegabassHumpbackθα πάρουν άριστα σε χτυπήματα Twitches και Jerks του καλαμιού σας, αναπαράγοντας μια δράση διαφυγής, η οποία προκαλεί τις επιθέσεις θηρευτών. Σε βαθύτερα στρώματα της υδάτινης στήλης, τα συγκεκριμένα ψαράκια δείχνουν τις πραγματικές τους δυνατότητες φτάνοντας στη ζώνη δράσης γρηγορότερα από τα συμβατικά. Όταν ανακτάται με υψηλή ταχύτητα και σε κάθε απότομο χτύπημα του καλαμιού σας, το Megabass Humpback παράγει μια έντονη κίνηση wobbling (τρέμουλο).

Τέλος, το γεγονός ότι είναι οπισθόβαρο, του επιτρέπει να πραγματοποιήσει μακρινές βολές, για ένα τεχνητό του μεγέθους του.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος
GH46 4,6 εκ 4 γρ Fast Sinking
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
1 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας