Μάσκα Cressi Action

Μάσκα Cressi Action

Cressi Sub
38.0067
Διαθέσιμο
63,00 €
Με ΦΠΑ

Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης μάσκας έχει βασιστεί στο σχέδιο της Focus στο οποίο έχει τοποθετηθεί ειδική υποδοχή για στήριξη κάμερας Action Cam.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης μάσκας έχει βασιστεί στο σχέδιο της Focus στο οποίο έχει τοποθετηθεί ειδική υποδοχή για στήριξη κάμερας Action Cam.

Τόσο η φούστα, όσο και το πλαίσιο της Cressi Action έχει προκύψει από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ιταλικής εταιρίας και μπορείτε πλέον να αποθανατίσετε και μοιραστείτε τις υποβρύχιες εμπειρίες σας με άλλους.

Η Cressi Action είναι μια πολυχρηστική μάσκα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Υποβρύχιο Κυνήγι, Καταδύσεις και Snorkeling.

Το πλαίσιο της Action έχει ενισχυθεί, ιδιαίτερα στο σημείο που τοποθετείται η κάμερα. Υπάρχει ειδική υποδοχή και βίδα η οποία σταθεροποιεί τη μάσκα και της επιτρέπει να παίρνει κλίσεις ανάλογα με τη δραστηριότητα.

Το λουράκι της Cressi Action περιστρέφεται και προσαρμόζεται λόγω της εύκαμπτης αγκράφας, η οποία επιτρέπει μικρορυθμίσεις χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φούστα η οποία προσαρμόζεται στο πρόσωπό σας κατά 85%
  • Περιστρεφόμενο κατά 360º λουράκι
  • Φούστα και λουράκι σε διαυγή, κρυσταλλική σιλικόνη, ή σε μαύρη
  • Εσωτερικός Όγκος 130 κ.ε.
  • Βάρος: 190 γρ
  • Με βάση για Action Cam (περιλαμβάνεται ο πύρος)
  • Εύκαμπτη Αγκράφα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας