Μάσκα Cressi Big Eyes

Μάσκα Cressi Big Eyes

Cressi Sub
38.0006
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
45,00 €
Με ΦΠΑ

Η μάσκα που έφερε την απόλυτη επανάσταση στον τομέα, γιατί εισήγαγε νέες και αποκλειστικές αρχές κατασκευής, που αποτελούν πλέον θεμέλιο λίθο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Big Eyes Pro είναι η μάσκα της Cressi που έφερε την απόλυτη επανάσταση στον τομέα, γιατί εισήγαγε νέες και αποκλειστικές αρχές κατασκευής, που αποτελούν πλέον θεμέλιο λίθο.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά τα κρύσταλλα δεν είναι παράλληλα με το πρόσωπο, αλλά έχουν κλίση προς τα κάτω και το σχήμα τους είναι σαν ανεστραμμένη σταγόνα, δίνοντας ένα πολύ ασυνήθιστα μεγάλο οπτικό πεδίο, η γεωμετρία του οποίου αποτελεί πλέον παγκόσμια πατέντα.

Το ανατομικά σχεδιασμένο πλαίσιο της Cressi Big Eyes, είναι κατασκευασμένο από πολύ λεπτό υλικό και είναι αόρατο όταν φοριέται η μάσκα. Παρέχει ένα πλήρες οπτικό πεδίο προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδιαιτέρως προς τα κάτω, φτάνοντας ανήκουστες τιμές – ξεπερνά κατά 30% το φαρδύτερο οπτικό πεδίο των παραδοσιακών μασκών, επιτρέποντας έτσι τον έλεγχο του εξοπλισμού σε επίπεδα που ήταν αδύνατα πριν από την άφιξη της Big Eyes.

Τα κρύσταλλα με κλίση και η τροποποίηση του σχήματος της μάσκας, μειώνουν δραστικά τον εσωτερικό όγκο της μάσκας και την κάνουν παρόμοια με τα μοντέλα της ελεύθερης κατάδυσης.

Το μαλακό πλαίσιο από σιλικόνη και το φαρδύ δίπλωμα σαν δαχτυλίδι στο τελείωμά του γύρω από όλο το πλαίσιο σιλικόνης, κάνουν την Cressi Big Eyes πολύ άνετη όταν φοριέται στο πρόσωπο.

Δύο περιστρεφόμενες πόρπες εγγυώνται τη γρήγορη και με ακρίβεια ρύθμιση μήκους για το λουράκι. Η Big Eyes είναι μία εξαιρετική μάσκα για κολύμβηση και αυτόνομη κατάδυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τύπο: Δύο φακούς
  • Εκδόσης: Διαφανής σιλικόνη και Μαύρη σιλικόνη
  • Υλικό: Υγρή Σιλικόνη, techno-polymer
  • Πορπές: Κεκλιμένες με Σύστημα Άμεσης Ρύθμισης
  • Μικρό Εσωτερικό Όγκο
  • Διαστάσεις Πλαισίου: 163 x 89 χιλ
  • Βάρος: 200 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας