Μάσκα Cressi Ocean

Μάσκα Cressi Ocean

Cressi Sub
38.0008
Διαθέσιμη
36,00 €
Με ΦΠΑ

Μάσκα σιλικόνης μεγάλου οπτικού πεδίου.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Cressi Ocean είναι μάσκα σιλικόνης, μεγάλου οπτικού πεδίου, μικρού όγκου και με τους φακούς πολύ κοντά στα μάτια, χαρακτηριστικό το οποίο αυξάνει σημαντικά την ορατότητα.

Οι φακοί της Cressi Ocean είναι σχήματος ανεστραμένης σταγόνας και με κλίση προς τον κάθετο άξονα.

Η σιλικόνη της Ocean είναι μαλακιά, με νέο προφίλ και πλατύ χείλος ώστε να ταιριάζει απόλυτα και άνετα σε πολλών ειδών πρόσωπα.

Ο εσωτερικός όγκος της Cressi Ocean και το βάρος της είναι πολύ μικρά, χαμηλότερα ακόμα και από εκείνα μασκών ελεύθερης κατάδυσης.

Η ρύθμιση της μάσκας γίνεται πολύ εύκολα, λόγω της πολύ εύρυθμης λειτουργίας των κλιπ.

Η Cressi Ocean χρησιμοποιείται το ίδιο εύκολα στην αυτόνομη και ελεύθερη κατάδυση όπως και στο snorkeling.

Η επιφάνεια της έκδοσης Dark Camo (Μαύρο-Παραλλαγή) έχει επεξεργαστεί με σχέδιο παραλλαγής για μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με άλλο εξοπλισμό παραλλαγής καθιστά τον δύτη σχεδόν αόρατο όταν βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Δύο ξεχωριστοί φακοί
  • Ενισχυμένο γυαλί
  • Ειδκή πόρπη για λεπτομερή προσαρμογή
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας