Μάσκα Cressi Nano Black & Nano Crystal

Μάσκα Cressi Nano Black & Nano Crystal

Cressi Sub
38.0009
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
63,00 €
Με ΦΠΑ

Η μάσκα αυτόνομης κατάδυσης Nano της Cressi ειναι κατάλληλη για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η μάσκα αυτόνομης κατάδυσης Nano της Cressi είναι κατάλληλη για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα.

Διαθέτει εξαιρετικά υδροδυναμικό και συμπαγές σχήμα για μεγαλύτερη άνεση και μικρότερη αντίσταση. Ο εσωτερικός όγκος της Cressi Nano είναι πολύ μικρός και έτσι δεν απαιτείται επιπρόσθετη εξίσωση.

Η σειρά Cressi Nano Crystal Silicone είναι κατασκευασμένη από πολύ μαλακή σιλικόνη, με αποτέλεσμα να παρέχει ασύγκριτα απαλή επαφή με το πρόσωπο και άνεση, χωρίς να αφήνει σημάδι, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Ο συνολικός σχεδιασμός της φούστας είναι καινούργιος και βασίστηκε σε νέους κανόνες, ώστε στο σημείο επαφής με το πρόσωπο να μην ασκείται μεγάλη πίεση. Για να το πετύχει αυτό η Cressi, διαφοροποίησε την κατασκευή ολόκληρης της μάσκας, και τοποθέτησε ίνες οι οποίες κρατούν σταθερά τα τμήματα της μάσκας στα οποία ασκείται η μεγαλύτερη πίεση.

Η μάσκα Cressi Nano διατίθεται και σε έκδοση HD (High Definition) με φακούς οι οποίοι δημιουργούν έναν ελαφρύ καθρεπτισμό, ώστε να αντανακλούν το υποβρύχιο περιβάλλον και να ενισχύουν την παραλλαγή. Επίσης, βελτιώνουν την καθαρότητα με την οποία αντιλαμβανόμαστε το βυθό. 

Η μάσκα Nano διαθέτει ανατομικό λουρί με περιστρεφόμενα κλιπς και μικρομετρική ρύθμιση, για μεγαλύτερη άνεση.

Οι φακοί της Nano είναι υπό γωνία για καλύτερη οπτική επαφή με τον βυθό.

cressi nano black hd

Προσοχή: Η Μάσκα Cressi Nano κατασκευάζεται από Μαύρη ή Διαφανή Σιλικόνη. Επιλέξτε πρώτα το χρώμα της σιλικόνης που επιθυμείτε και στη συνέχεια το χρώμα.

  • Η σειρά Black διατίθεται σε Μαύρη, Μαύρη Καφέ, Μαύρη Πράσινη, Μπλε Μαύρη και HD
  • Η έκδοση HD είναι μόνο σε μαύρο χρώμα, με την εξωτερική επιφάνεια των φακών να είναι καθρέφτες.
  • H σειρά Crystal διατίθεται σε Διαφανές Μπλε, Διαφανές Κίτρινο, Διαφανές Ροζ, Διαφανές Μωβ, Διαφανές Λευκό και Διαφανές Μαύρο.

Λεπτομέρειες της Σειράς Black

cressi nano black cressi nano black

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας