Μάσκα Κατάδυσης Cressi F1

Μάσκα Κατάδυσης Cressi F1

Cressi Sub
38.0010
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
46,80 €
Με ΦΠΑ

Η Cressi F1 είναι μία χαμηλού προφίλ μάσκα, με μονό φακό, χωρίς πλαίσιο για εξαιρετικά ελαφριά και άνετη εφαρμογή.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Cressi F1 είναι μία χαμηλού προφίλ μάσκα, με μονό φακό, χωρίς πλαίσιο για εξαιρετικά ελαφριά και άνετη εφαρμογή.

Ο ενιαίος φακός και ο χωρίς πλαίσιο σχεδιασμός δίνει στην μάσκα F1 ένα ευρύ οπτικό πεδίο. Η απουσία σιλικόνης πάνω από τη μύτη, συμβάλει στην άνεση και στην βελτίωση της όρασης.

Η μάσκα Cressi F1 κατασκευάζεται από σιλικόνη, η οποία τοποθετείται γύρω από το φακό, ώστε να δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό. Οι ρυθμιζόμενες αγκράφες τοποθετούνται απευθείας στη φούστα της μάσκας για καλύτερη ευελιξία. Η ρύθμιση της αγκράφας είναι εύκολη και κάνει το σφίξιμο, ή το λασκάρισμα του λουριού παιχνίδι.

Ο φακός διαμορφώνεται σαν αντίστροφο δάκρυ για να παρέχει καλύτερη ορατότητα κοιτάζοντας προς τα κάτω και μειώνει την ανάγκη να γείρετε υπερβολικά το κεφάλι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μικρού Όγκου, Μονού Φακού
  • Φούστα σιλικόνης χαμηλού βάρους
  • Πόρπες γρήγορης προσαρμογής, τοποθετημένες στη φούστα
  • Μαλακιά, υψηλής ποιότητας σιλικόνη για άνετη και άψογη προσαρμογή στο πρόσωπο
  • Μαλακιά μύτη για εύκολη εξίσωση
  • Πολύ καλής αξίας
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας