Μάσκα Cressi Big Eyes Evolution Crystal

Μάσκα Cressi Big Eyes Evolution Crystal

Cressi Sub
38.0014
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
54,00 €
Με ΦΠΑ

Η μάσκα Big Eyes Evolution Crystal της Cressi, με κρυστάλλινη σιλικόνη.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Big Eyes Evolution της Cressi διατίθεται και σε έκδοση με κρυστάλλινη σιλικόνη.

Η κρυστάλλινη σιλικόνη είναι ένα αποκλειστικό υλικό της Cressi το οποίο φέρνει επανάσταση στην διαύγεια της φούστας της μάσκας. Αποτελείται από συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου, εμποδίζουν τον πρόωρο αποχρωματισμό, μειώνουν το θάμπωμα και εγγυώνται πολλά χρόνια κρυστάλλινα διαυγούς όρασης.

Παράλληλα ενισχύουν σημαντικά την ορατότητα, παρέχουν άνεση και στεγανότητα.

Ο σχεδιασμός της φούστας της Big Eyes Evolution Crystal έχει ακολουθήσει νέους κανόνες. Για παράδειγμα το σημείο επαφής μεταξύ της μάσκας και του προσώπου, έχει πολύ μεγάλη γωνία, με αποτέλεσμα η Big Eyes Evolution Crystal να στέκεται πάνω στο πρόσωπο με πρωτοφανή άνεση, ενώ δεν αφήνει σημάδια, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Επίσης, τα σημεία της μάσκας που δέχονται μεγαλύτερη πίεση, διαθέτουν επιπρόσθετη ενίσχυση από εσωτερικά νεύρα.

Στην Big Eyes Evolution Crystal η Cressi τοποθέτησε κεκλιμένους φακούς σε σχήμα ανεστραμένης σταγόνας (πατέντα της Cressi). Οι συγκεκριμένοι φακοί είναι μικροί και βρίσκονται κοντά στα μάτια, με αποτέλεσμα η ορατότητα να αυξάνεται κατα 25%.

Το πάχος του λουριού της Big Eyes Evolution Crystal έχει μειωθεί για να παρέχει μεγαλύτερη άνεση, ενώ τα κλιπ ρύθμισης του λουριού βρίσκονται πάνω στο πλαίσιο της μάσκας και μπορούν να λυγίσουν προς τα πλάγια μέχρι και 180 μοίρες χωρις να πάθουν το παραμικρό.

Στην Big Eyes Evolution Crystal η Cressi σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μυωπικούς φακούς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της Big Eyes Evolution Crystal καθώς επίσης και το κουτί, είναι ανακυκλώσιμα.

Κωδικός Προϊόντος Χρώμα
DS340040 Ροζ
DS340010 Κίτρινο
DS340025 Μαύρο - Μπλε
DS340060 Μαύρο
DS340062 Μπλε
DS336080 (Clear) Διαφανές Κόκκινο

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας