Μάσκα Cressi Lince

Μάσκα Cressi Lince

Cressi Sub
38.0018
Διαθέσιμη
49,50 €
Με ΦΠΑ

Στην μάσκα Lince της Cressi έχουν εφαρμοστεί όλες οι καινοτομικές αρχές που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια από τους ειδικούς της Cressi στον τομέα των μασκών και που σήμερα αποτελούν σημεία αναφοράς στον τομέα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στην μάσκα Lince της Cressi έχουν εφαρμοστεί όλες οι καινοτομικές αρχές που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια από τους ειδικούς της Cressi στον τομέα των μασκών και που σήμερα αποτελούν σημεία αναφοράς στον τομέα.

Η κύρια καινοτομία από αυτές είναι η ιδέα των κεκλιμένων κρυστάλλων σε σχέση με την επιφάνεια του σώματος της μάσκας, που αυξάνει σημαντικά το οπτικό πεδίο προς το βυθό.

Η μέγιστη ορατότητα της μάσκας Lince της Cressi είναι επίσης αποτέλεσμα του γεωμετρικού σχήματος των κρυστάλλων (έχουν επίμηκες σχήμα προς τα κάτω), των ειδικών σχέσεων στις διαστάσεις τους και η πλαισίωσή τους από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο που γίνεται αόρατο μέσα στο νερό.

Η μάσκα Lince εφαρμόζει για πρώτη φορά αυτές τις καινοτομίες σε μία πολύ μικρού μεγέθους μάσκα, ενώ διαθέτει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της Matrix, από πλευράς οπτικού πεδίου. Η Lince μπορεί βασικά να θεωρηθεί ως "η μικρότερη αδελφή” της Matrix από την οποία αντιγράφει τα κύρια γνωρίσματά της, ενώ ο μικρός της όγκος την κάνει κατάλληλη και για βαθειά αυτόνομη κατάδυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ι​δανική για νεότερους σε ηλικία δύτες ή για άτομα με πιο μικρό πρόσωπο
  • Οι φακοί είναι σχεδιασμένοι με τη καινοτομία της Cressi των φακών υπό γωνιά που προσφέρει στον χρήστη απίστευτη ορατότητα προς τα κάτω
  • Εξαιρετικά μικρός εσωτερικός όγκος
  • Φούστα από σιλικόνη σχεδιασμένη για να προσφέρει μία ευρεία επιφάνεια στεγανοποίησης για αποφυγή διαρροών
  • Προσαρμόσιμες πόρπες που επιτρέπουν ακριβή ρύθμιση του headband
  • Διαστάσεις: 158 χιλ x 105,5 χιλ
  • Διαθέσιμο σε διαφανή ή μαύρη σιλικόνη
  • Βάρος: 165 γρ

cressi lince

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας