Μάσκα Marea της Cressi

Μάσκα Cressi Marea

Cressi Sub
38.0041
Διαθέσιμη
31,50 €
Με ΦΠΑ

Νέα μάσκα από την Cressi, η Marea κατασκευάστηκε για ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση αλλά και για αναψυχή. Διατίθεται και σε μέγεθος Junior.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Νέα μάσκα από την Cressi, η Marea κατασκευάστηκε για ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση αλλά και για αναψυχή. Διατίθεται και σε μέγεθος Junior.

Η Marea της Cressi διαθέτει δύο ξεχωριστούς φακούς, επανασχεδιασμένη λεπτή φούστα ώστε να ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και μικρό όγκο, χαρακτηριστικό που αναζητούν οι ελεύθεροι δύτες.

Οι πόρπες της Marea είναι υψηλής αντοχής και προσαρμόζονται εύκολα.

cressi marea

Η μάσκα Marea Junior απευθύνεται σε παιδιά και επίσης και σε μικρά γυναικεία πρόσωπα. Είναι σιλικόνης και το λουρί ρυθμίζεται πολύ εύκολα με ειδικά κλιπ.

Μοντέλο Διαθέσιμα Χρώματα
Marea Διαφανές Μπλε, Διαφανές Κίτρινο, Διαφανές Μωβ, Μπλε, Κίτρινο, Μωβ, Μαύρο
Marea Junior Διαφανές Μπλε, Διαφανές Κίτρινο, Διαφανές Ροζ, Μπλε, Κίτρινο, Μωβ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας