Μάσκα Cressi Baloo
Μάσκα Cressi Baloo
Μάσκα Cressi Baloo
Μάσκα Cressi Baloo
Μάσκα Cressi Baloo
Μάσκα Cressi Baloo

Μάσκα Cressi Baloo

Cressi Sub
38.0045
Διαθέσιμο
22,50 €
Με ΦΠΑ

Μικρή μάσκα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 2 έως 7 για κολύμπι, ή γενικότερη χρήση στο νερό, με ενιαίο κρύσταλο, σχεδιασμένη να βελτιώσει την ορατότητα και προσαρμοστικότητα της μάσκας.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρή μάσκα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 2 έως 7 για κολύμπι ή γενικότερη χρήση στο νερό, με ενιαίο κρύσταλο, σχεδιασμένη να βελτιώσει την ορατότητα και προσαρμοστικότητα της μάσκας. Η μειωμένη φούστα βελτιώνει την σταθερότητα στο πρόσωπο καθώς και την ικανότητα πρόσφυσης.

Η Cressi Ballo διαθέτει φιλική αισθητική με ιδιαίτερα υδροδυναμικό σχεδιασμό. Οι πολυκαρμπονικοί φακοί έχουν υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές, 100% UV προστασία και είναι αντιθαμπωτικοί.

Το σύστημα σφράγισης της Baloo περιλαμβάνει όλη την εμπειρία της Cressi και προσφέρει βέλτιστη σφράγιση και σταθερότητα στην καθημερινή χρήση. Επίσης διαθέτει ένα άνετο και πολύ ελαστικό λουράκι σιλικόνης.

To εύκαμπτο πλαίσιο, η στεγανή εφαρμογή και η εύκολη ρύθμιση της πόρπης καθιστούν την Cressi Baloo την πιο άνετη και εύκολη στη χρήση μάσκα κολύμβησης για παιδιά στην αγορά σήμερα.

Επειδή ο φακός έχει καμπύλη μορφή, τα παιδιά δεν αισθάνονται κλειστοφοβικά. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά, έχουν εσωτερική αντιθαμβωτική θεραπεία και είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Η μάσκα έχει μια φούστα 100% υψηλής ποιότητας από θερμοπλαστικό καουτσούκ (TRP) και ένα λουρί με διαχωριστικό σχεδιασμό από καουτσούκ σιλικόνης. Ο φακός είναι επίσης σχεδιασμός κατά των γρατσουνιών με 100% UV προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πλήρης όραση
  • Μκρομετρική ρυθμιζόμενη πόρπη
  • Διαφανής φούστα
  • Φακοί 100% UV Προστασίας
  • Φακοί ανθεκτικοί στις γρατσουνιές
  • Αντιθαμπωτικοί φακοί
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας