Παιδική Μάσκα Moon Kid της Cressi

Παιδική Μάσκα Cressi Moon Kid

Cressi Sub
38.0048
Διαθέσιμο
22,50 €
Με ΦΠΑ

Και όμως είναι μάσκα… Νέο προϊόν από την Cressi, η μάσκα Moon Kid είναι σχεδιασμένη να μοιάζει με γυαλιά, αλλά όμως είναι μάσκα για παιδιά από 7 έως 15 χρόνων.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Και όμως είναι μάσκα… Νέο προϊόν από την Cressi, η μάσκα Moon Kid είναι σχεδιασμένη να μοιάζει με γυαλιά, αλλά όμως είναι μάσκα για παιδιά από 7 έως 15 χρόνων. Κατασκευασμένη από πολύ μαλακιά σιλικόνη, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα και άνετα σε κάθε σχήμα προσώπου.

Η Moon Kid είναι ιδανική για υποβρύχιες δραστηριότητες, ή κολύμβηση επιφανείας. Διαθέτει άθραυστους φακούς οι οποίοι έχουν υποστεί επεξεργασία κατά των γδαρσιμάτων, ενώ οι πόρπες είναι σχεδόν αδύνατο να πάθουν ζημιά.

Διατίθενται με διαφανή φούστα και σκελετό σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Κωδικός Χρώμα
DN200667 Διαφανές Πράσινο
DN200620 Διαφανές Μπλε
DN200720 Μπλε
DN200740 Ροζ
DN200828 Μπλε Πορτοκαλί
DN200600 Διαφανές Μωβ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας