Μάσκα Cressi Eyes Evolution

Μάσκα Cressi Eyes Evolution

Cressi Sub
38.0013
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
54,00 €
Με ΦΠΑ

Η Cressi Eyes Evolution είναι βασισμένη στην επιτυχημένη τεχνολογία της κρυσταλλικής σιλικόνης.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Βασισμένη στην επιτυχημένη τεχνολογία της κρυσταλλικής σιλικόνης - ένα αποκλειστικό υλικό της Cressi που φέρνει επανάσταση στην διαύγεια της φούστας της μάσκας - η Cressi παρουσιάζει την Eyes Evolution.

Η Eyes Evolution είναι στην πραγματικότητα η Big Eyes Evolution με μικρότερο εσωτερικό όγκο και είναι ιδανική για μικρότερα πρόσωπα και για όσους/ες ασχολούνται με την ελεύθερη κατάδυση.

Η Eyes Evolution προσφέρει απίστευτα διαυγή όραση, ενώ αντιστέκεται στη φθορά του χρόνου, εμποδίζει το κιτρίνισμα της σιλικόνης, μειώνει το θάμπωμα της μάσκας και εγγυάται πολλά χρόνια διαυγούς όρασης.

Οι φακοί της Eyes Evolution είναι κεκκλιμένοι, σε σχήμα ανεστραμένης σταγόνας (πατέντα της Cressi) και βρίσκονται όσο είναι δυνατόν κοντά στα μάτια, με αποτέλεσμα να παρέχουν κατά 25% αυξημένη, εξαιρετική ορατότητα.

Η άνεση και η καλή εφαρμογή της μάσκας είναι εξασφαλισμένες για πολύ καιρό, αφού έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία double injection. Έτσι, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση, δεν εμφανίζονται σημάδια στο δέρμα του δύτη, ούτε περνάει νερό στο εσωτερικό της μάσκας. Η ίδια τεχνολογία έχει εφαρμοστεί στο πλαίσιο και στο λουράκι και έτσι το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Τα κλιπς ρύθμισης του λουριού βρίσκονται πάνω στο πλαίσιο της μάσκας χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικής ελαστικότητας υλικά. Έτσι τα κλιπς μπορούν να λυγίσουν μέχρι και 180 μοίρες, χωρις να πάθουν το παραμικρό.

Διατίθεται και σε έκδοση με μαύρη σιλικόνη. 

cressi eyes evolution crystal

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας