Μάσκα Mares X Vision

Μάσκα Mares X Vision

Mares
38.0075
Διαθέσιμη
62,90 €
Με ΦΠΑ

H δυοπτική μάσκα X-Vision αποτελεί μια κορυφαία πρόταση της Mares, ο σχεδιασμός της οποίας έχει γίνει με ηλεκτρονικά μέσα για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H δυοπτική μάσκα X-Vision αποτελεί μια κορυφαία πρόταση της Mares, ο σχεδιασμός της οποίας έχει γίνει με ηλεκτρονικά μέσα για μεγαλύτερη ακρίβεια. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Mares για snorkeling, ή για αυτόνομη κατάδυση ενηλίκων, καθώς παρέχει χαμηλό βάρος, εξαιρετική άνεση και πολύ καλό οπτικό πεδίο. Η τοποθέτηση των φακών σε κεντρική θέση και η ελαφριά κλίση τους, έχουν αυξήσει σημαντικά την ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο εσωτερικός όγκος είναι μικρός.

Εκτός από τον ειδικό τους σχεδιασμό, τα υλικά κατασκευής είναι εξαιρετικής ποιότητας και η μαύρη, μαλακή σιλικόνη διαθέτει ελάχιστο βάρος.

Τα κλιπς έχουν προσαρμοστεί πάνω στη φούστα της μάσκας με αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή, και τη δυνατότητα ευκολότερων χειρισμών της.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μικρές ραβδώσεις γύρω από τη μύτη, για μείωση της πίεσης του νερού
  • Καλύτερη ορατότητα κατά 20% από το προηγούμενο μοντέλο
  • Μεγάλης επιφάνειας λουρί σιλικόνης σε σχήμα X
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Μαύρο (1102254), Μαύρο - Λευκό (1102255), Λευκό - Μπλε (1102257), Μαύρο - Λαχανί (1102256)
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας