Βαρύδια Surf Casting Mig 21
Βαρύδια Surf Casting Mig 21
Βαρύδια Surf Casting Mig 21
Βαρύδια Surf Casting Mig 21
Βαρύδια Surf Casting Mig 21
Βαρύδια Surf Casting Mig 21

Βαρύδια Surf Casting Mig 21

Fonderia Roma
12.0068
Διαθέσιμο
4,20 €
Με ΦΠΑ

Τα βαρύδια Mig 21 είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις της τεχνικής Surf Casting που προσπαθούν συνεχώς να επιτυγχάνουν ρίψεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα νέα βαρύδια Mig 21 Surf Casting μπορεί να έχουν αρκετά περίεργο σχήμα, αλλά η ρίψη τους είναι εξαιρετική και μπορούν χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους ώστε να ταιριάζουν σε διάφορα στυλ ψαρέματος. Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα "περίεργα" βαρύδια ιταλικής κατασκευής.

Τα βαρύδια Mig 21 είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις της τεχνικής Surf Casting που προσπαθούν συνεχώς να επιτυγχάνουν ρίψεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις, και έχουν ένα νέο καινοτόμο σχήμα. Το Fonderia Mig 21 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το ρόλο του βαρύδιου τόσο κατά τη ρίψη όσο και στο ψάρεμα γενικότερα.

Χάρη στο αεροδυναμικό τους σχήμα, έχουν πολύ χαμηλό συντελεστή αντίστασης, τόσο στο νερό όσο και στον αέρα. Σε σύγκριση με άλλα βαρύδια του ίδιου βάρους, το Mig 21 έχει μειωμένο όγκο, επομένως δικαιολογημένα θεωρείται το καλύτερη βαρύδιο για την επίτευξη της μέγιστης απόστασης ρίψης ακόμη και με κόντρα ισχυρό άνεμο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχουν είναι η σταθερή πτήση τους, ακόμη και με παρουσία δυνατού πλευρικού ανέμου. Τα Mig 21 είναι τα ευκολότερα και πιο ευχάριστα βαρύδια που μπορείτε να εκτοξεύσετε ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Χάρη στο αεροδυναμικό του σχήμα  που επιτρέπει τη ροή του αέρα μέσα από το σώμα του, η πορεία του παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της ρίψης του και δεν περιστρέφεται, αποφεύγοντας την πρόσθετη άσκηση δύναμης στο νήμα σας. Οι ίδιες ιδιότητες μπορούν να παρατηρηθούν όταν προσγειώνονται στο νερό ή κατά τη διάρκεια της ανάκτησης. Το βαρύδι Mig 21 επιστρέφει πάντα σε εσάς με τον ίδιο τρόπο που εκτοξεύτηκε. Θα νιώσετε τη διαφορά ιδιαίτερα στη φάση της μέγιστης ταχύτητας, καθώς ανακουφίζεστε από την πίεση στους ώμους και τα χέρια σας, κάνοντας την ρίψη εξαιρετικά εύκολη και άνετη.

Οι μοναδικές του ικανότητες δεν τελειώνουν εδώ. Το Mig 21 δίνει την αίσθηση πολύ ελαφρύτερου βαρυδίου, χάρη στο υδροδυναμικό του σχήμα που επιτρέπει στο νερό να ρέει διαμέσου του σώματος του, διευκολύνοντας την αναρρίχηση του προς την επιφάνεια του νερού.

Ταυτόχρονα, τα βαρύδια Mig 21 είναι από τα πιο αθόρυβα βαρύδια της αγοράς. Κατά τη στιγμή της εισόδου στο νερό, το Mig 21, χάρη στο αεροδυναμικό και υδροδυναμικό του σχεδιασμό, που επιτρέπει στο νερό να διέλθει από αυτό, μειώνει την εκτόξευση του νερού, επομένως προκαλεί πολύ μικρότερο θόρυβο σε σχέση με άλλα βαρύδια της ίδιας κατηγορίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μεγαλύτερες αποστάσεις ακόμα και με κόντρα άνεμο
  • Σταθερή και ισορροπημένη ρίψη
  • Ακρίβεια στη βολή
  • Αίσθηση πολύ ελαφρύτερου βαρυδίου κατά την ανάκτηση
  • Διαθέσιμα βάρη: 90 γρ, 110 γρ, 140 γρ, 175 γρ
Βάρος
00005.61 - 100 γρ
00006.101 - 160 γρ
00007.161 - 250 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας