Μηχανισμός Daiwa Crosscast Surf QD

Μηχανισμός Daiwa Crosscast Surf QD

Daiwa
02.0330
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
162,00 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Daiwa Crosscast Surf QD είναι ένας αξιόπιστος μηχανισμός Surf Casting, φορτωμένος με τεχνολογίες αλλά σε προσιτή τιμή.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Daiwa Crosscast Surf QD είναι ένας αξιόπιστος μηχανισμός Surf Casting, φορτωμένος με τεχνολογίες αλλά σε προσιτή τιμή.

Διαθέτει λόγο μεταβολής 4,9:1, μεγάλη σταθερότητα και σας επιτρέπει να χειρίζεστε την αρματωσιά σας με ευκολία. Είναι επίσης μηχανισμός ο οποίος πραγματοποιεί μεγάλες βολές ακριβείας ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Daiwa Crosscast Surf διαθέτει το σύστημα φρένων Quick Drag (QD), το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε μικρορυθμίσεις, με μερικά μόνο κλικς της πεταλούδας.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός διατίθεται με έξτρα μπομπίνα και λόγω των τεχνολογιών που περιέχει, θα ευχαριστήσει τόσο τους νέους φίλους της τεχνικής Surf Casting όσο και τους έμπειρους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φρένα: Μπροστινό Σύστημα Φρένων QD - Quick Drag
  • Ρουλεμάν: 3+1
  • Σώμα και Ρότορας από Πολυκαρμπονικό υλικό
  • Μανιβέλα Αλουμινίου
  • Μπομπίνα Αλουμινίου + Extra Μπομπίνα
  • Σύστημα Διπλής Ταλάντωσης

Μέγεθος

Μοντέλο

Λόγος Μεταβολής

Βάρος

Φρένα

Ανάκτηση

Χωρητικότητα

35

5000C

4,9:1

625 γρ

15 κ

103 εκ

300μ - 0,35 χιλ

45

5000C

4,9:1

610 γρ

15 κ

104 εκ

300μ - 0,35 χιλ

Τεχνολογίες Daiwa

Twist Buster - Με μια φράση, η τεχνολογία Twist Buster μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί τα "στριψίματα". Η Daiwa εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία, ως λύση στο "στρίψιμο" το οποίο προκαλείται στην πετονιά κατά την πραγματοποίηση μακρινών βολών, με δύο τρόπους: "Υποχρεώνει" την μεσινέζα να εκτοξευτεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, υπό συγκεκριμένη γωνία προς το roller. Επιπροσθέτως τα Roller τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία Twin Buster διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

Digigear - Ψηφιακά σχεδιασμένα γρανάζια (χάλκινα), διασφαλίζουν το απόλυτο ταίριασμα και συνεργασία των μηχανικών μερών του άξονα κίνησης (από κράμα μετάλλου), για ταχύτητα, δύναμη και μακροζωΐα.

ABS (Anti Backlash System) - Ο μοναδικός σχεδιασμός ανάποδου κώνου στα rollers της Daiwa έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα στριψίματα και μπλεξίματα της πετονιάς, καθώς επίσης και πιο μακρινές βολές. Διαθέτουν όμως και μεγαλύτερο μέγεθος από άλλα rollers, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ταχύτητα ανάκτησης και την καλύτερη απόδοση των φρένων.

daiwa line roller

Infinite Anti-Reverse - Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας... στο μηδέν για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

Air Rotor - Στους μηχανισμούς Daiwa με τεχνολογία Air Rotor, ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπει την κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση. Δείτε εδώ την γραφική απεικόνιση της τεχνολογίας Air Rotor.

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας