Μηχανισμός Alpha Tackle Crazee SW 150

Μηχανισμός Alpha Tackle Crazee SW 150

Alpha Tackle
02.0393
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
95,00 €
Με ΦΠΑ

Η Alpha Tackle τον κατασκεύασε ώστε να μας ανοίξει την πόρτα σε πολύ Light τεχνικές και να αποτελέσει απαραίτητη προσθήκη σε καλάμια, τα οποία δε μπορούν να αποδώσουν με άλλους Baitcasting μηχανισμούς.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Baitcasting Crazee SW150 δεν είναι σαν όλους τους άλλους της κατηγορίας του. Η Alpha Tackle τον κατασκεύασε ώστε να μας ανοίξει την πόρτα σε πολύ Light τεχνικές και να αποτελέσει απαραίτητη προσθήκη σε καλάμια, τα οποία δε μπορούν να αποδώσουν με άλλους Baitcasting μηχανισμούς.

Ο Alpha Tackle Crazee BC SW 150 διαθέτει ρηχή μπομπίνα, σημαντικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο ψάρεμα με την τεχνική Micro Jigging. Ο Crazee SW 150 θα απογειώσει κάθε μάχη και θα ενθουσιάσει κάθε ψαρά, καθώς χωρίς αυτόν το μηχανισμό, η τεχνική Micro Jigging, περνά σε άλλα επίπεδα αποτελεσματικότητας. Η ρηχή μπομπίνα περιστρέφεται άνετα και αφήνει τα μικροσκοπικά πλανάκια να βυθίζονται με φυσικό τρόπο στο βυθό. Η βαθιά μπομπίνα, λόγω όγκου και βάρους, φρενάρει τον πλάνο και δεν παρέχει τη δυνατότητα αυτή. Αν είστε λοιπόν φίλος Ultra Light τεχνικών ψαρέματος, τότε δεν έχετε άλλο δρόμο.

Ο μηχανισμός Crazee SW 150 διαθέτει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον καθιστούν στιβαρό, ανθεκτικό κατά της διάβρωσης, με ενισχυμένα γρανάζια και εργονομική λαβή Power Handle, για να μπορείτε να ασκήσετε μεγάλη δύναμη, χωρίς στρεβλώσεις του σώματος.

Τα φρένα του διαθέτουν Μαγνητικό Σύστημα, είναι απόλυτα γραμμικά φρένα και η λειτουργία του υποστηρίζεται από 5+1 ρουλεμάν.

Ο μηχανισμός Baitcasting Crazee SW 150 θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας σε Light ψαρέματα Tai Rubber, Micro Jigging και Tenya.

Διατίθεται και ανταλλακτική μπομπίνα για το μηχανισμό Alpha Tackle Crazee BC SW 150. Η ανταλλακτική μπομπίνα σας παρέχει ευελιξία καθώς σας επιτρέπει να έχετε δεύτερη μπομπίνα, έτοιμη προς χρήση, με διαφορετική διατομή νήματος. Η αλλαγή της μπομπίνας στους μηχανισμούς Alpha Tackle Crazee BC SW 150 γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, πιέζοντας τον ειδικό μοχλό που διαθέτουν και ο οποίος ανοίγει το ένα πλευρικό πλαίσιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύστημα Μαγνητικών Φρένων
  • Λόγος Μεταβολής: 7,0:1
  • Χαμηλού Προφίλ Μηχανισμός
  • Ελαφριά, Ρηχή, Διάτρητη Μπομπίνα
  • Μεγάλη, Ανατομική Λαβή από Αντιολισθητικό Υλικό EVA
Κωδικός Μοντέλο Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Βάρος Χωρητικότητα Νήματος Δύναμη Φρένων Ανάκτηση Μανιβέλα
60591 SW150R 7,0:1 5+1 202 γρ PE 1,0 - 200 μ 6 κιλά 70 εκ Δεξιά
60592 SW150L 7,0:1 5+1 202 γρ PE 1,0 - 200 μ 6 κιλά 70 εκ Αριστερή
Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Αστεροειδές
1 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού SW150R μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας