Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ
Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ

Μηχανισμός Daiwa Saltist MQ

Daiwa
02.0467
Διαθέσιμος
342,00 €
Με ΦΠΑ

Οι εκδόσεις της σειράς μηχανισμών Spinning Daiwa Saltist MQ προσφέρουν αναμφίβολα τον καλύτερο συνδυασμό τεχνολογιών της Daiwa, για μέγιστη αντίσταση κατά της διάβρωσης, στο σκληρό, θαλάσσιο περιβάλλον.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι εκδόσεις της σειράς μηχανισμών Spinning Daiwa Saltist MQ προσφέρουν αναμφίβολα τον καλύτερο συνδυασμό τεχνολογιών της Daiwa, για μέγιστη αντίσταση κατά της διάβρωσης, στο σκληρό, θαλάσσιο περιβάλλον. Ο μοναδικός για τις επιδόσεις του μηχανισμός Saltist που έχετε γνωρίσει και σας έχει συντροφεύσει σε δυνατά ψαρέματα, έχει επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί.

Ο νέος μηχανισμός Daiwa Saltist MQ, έχει κατασκευαστεί βασισμένος στο ενιαίο σώμα αλουμινίου Monocoque (MQ) και υποστηρίζεται από στεγανά ρουλεμάν τεχνολογίας MagSealed. Ο σχεδιασμός βασιζόμενος σε σκελετό MQ, επιτρέπει στην Daiwa να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερου μεγέθους γρανάζια μέσα στο μηχανισμό, αυξάνοντας τη δύναμη και τη μακροζωΐα του.

Σημαντική μείωση του βάρους του μηχανισμού Spinning Daiwa Saltist MQ, αλλά με αύξηση της αντοχής του, έχει επιτευχθεί μέσω της τεχνολογίας Monocoque Body. Το πλαίσιο "Monocoque" αποτελεί μια καινοτομία της Daiwa, ενιαίου, μηχανολογικά σχεδιασμένου, συμμετρικού σώματος. Η συμμετρική του κατασκευή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην κατασκευή ακόμη ισχυρότερων, απόλυτα στεγανών μηχανισμών. Το ενιαίο σώμα Monocoque, ενισχύει την ακεραιότητα του μηχανισμού και εμποδίζει ακόμη περισσότερο την είσοδο νερού, ή άλλων στοιχείων. Θα καταλάβετε τη διαφορά ενός μηχανισμού με ενιαίο πλαϊνό πλαίσιο όταν θα δίνετε τη μάχη με ένα μεγάλο θήραμα και ασκηθούν ισχυρές δυνάμεις στο μηχανισμό, με κάθε περιστροφή της μανιβέλας. Τα μηχανικά μέρη - γρανάζια, άξονες, ρουλεμάν - έχουν ενσωματωθεί στο ενιαίο πλαίσιο Monocoque και σχεδόν τους απαγορεύεται να μετακινηθούν από τη θέση τους. Ενώ στο παρελθόν το σώμα και τα πλευρικά τμήματα συγκρατούσαν τα μηχανικά μέρη, η κατασκευή Monocoque στους Saltist MQ είναι πιο στιβαρή, με πολύ καλύτερη στεγανότητα και συνέργεια μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων. Η αφαίρεση του πλευρικού πλαισίου και η ενσωμάτωση των μηχανικών μερών απευθείας στον σκελετό του μηχανισμού αφαίρεσε και αρκετά εξαρτήματα όπως βίδες και υποδοχές με πάσο, ενώ απελευθέρωσε χώρο εσωτερικά. Έτσι χρησιμοποιούνται μεγαλύτερης διαμέτρου γρανάζια, ενώ αυξήθηκε η στεγανοποίηση του μηχανισμού, από τα στοιχεία της φύσης.

Οι παράκτιοι αλιείς, οι οποίοι εκθέτουν τον εξοπλισμό τους στα στοιχεία της θάλασσας, πολλά εκ των οποίων προκαλούν διάβρωση, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η απόδοση του μηχανισμού τους θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Η Daiwa ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, διασφαλίζοντας ότι ο ρότορας είναι απόλυτα προστατευμένος και στεγανοποιημένος, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του μηχανισμού. Το πρόβλημα αυτό επιλύθηκε με τη μοναδική τεχνολογία Magsealed της Daiwa, η οποία χρησιμοποιεί μαγνητισμό για να δημιουργήσει ένα ημι-μόνιμο, τοίχωμα λιπαντικού, το οποίο εμποδίζει την είσοδο του θαλάσσιου νερού και της σκόνης στο εσωτερικό του μηχανισμού. Η λίπανση MagSealed έχει εφαρμοστεί και στο Pinion gear και στο Roller του Pick-up.

Άλλη μία σημαντική τεχνολογία της Daiwa, η οποία κάνει τον μηχανισμό spinning Saltist MQ αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων που έχουμε, είναι η Tough Digigear, μια περαιτέρω εξέλιξη του προηγούμενου Digigear II. Αυτή αντιπροσωπεύει μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία σχεδίασης που υπολογίζει όλες τις μικρές λεπτομέρειες κατά την οδοντωτή περιστροφή, μέχρι και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η εφαρμογή απρόβλεπτων δυνάμεων. Τα γρανάζια που παράγονται με αυτή τη διαδικασία επιτρέπουν την απόλυτα αθόρυβη περιστροφή τους και την άμεση ανταπόκριση με ακρίβεια σε κάθε κίνηση της μανιβέλας. Και η πιο ανεπαίσθητη επαφή του ρότορα, θέτει σε λειτουργία ολόκληρο το μηχανισμό, εντελώς αθόρυβα.

Το πρωτοποριακά σχεδιασμένο πικάπ Tough Airbail της Daiwa είναι ανοξείδωτο, ισχυρό και … κενό, για να μειώνει ακόμη περισσότερο το βάρος του μηχανισμού. Επιτρέπει στο νήμα να κυλά ομαλά, χωρίς τριβή προς το line roller και διασφαλίζει την μέγιστη επίτευξη βολής, χωρίς εμπλοκές ή βιρίνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μπροστινό Σύστημα Φρένων - ATD με δίσκους Carbon
  • Ρουλεμάν: 6 CRBB + 1 Magsealed
  • Σώμα Αλουμινίου
  • Μανιβέλα Monoblock Αλουμινίου με λαβή Heavy Duty Jigging RCS
  • Μπομπίνα Αλουμινίου με Ελαστικό Δακτύλιο για συγκράτηση του νήματος
  • Pick Up Ηeavy Duty Airbail
  • Σύστημα Αθόρυβης Ταλάντωσης
  • Ρότορας Αλουμινίου
  • Τεχνολογία Air Rotor
  • Ρότορας από υλικό Zaion
  • Κεντρικό Γρανάζι Υψηλής Αντοχής Tough Digigear

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας Βάρος Δύναμη Φρένων Ανάκτηση Ρουλεμάν Χωρητικότητα
4000D-XH 6,2:1 290 γρ 12 κιλά / 26,4 lbs 99 εκ 6+1

0,18 χιλ - 430μ,

0,20 χιλ - 300μ,

0,22 χιλ - 260μ

5000D-H 5,7:1 435 γρ 12 κιλά / 26,4 lbs 96 εκ 6+1

0,22 χιλ - 300μ,

6000D-H 5,7:1 430 γρ 12 κιλά / 26,4 lbs 101 εκ 6+1

0,30 χιλ - 310μ,

0,37 χιλ - 250μ,

0,43 χιλ - 150μ

8000-H 5,7:1 620 γρ 15 κιλά / 33,1 lbs 110 εκ 6+1

0,33 χιλ - 300μ,

0,37 χιλ - 250μ,

0,40 χιλ - 200μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
2 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 8000/10000/14000 μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 2500/3000/4000 μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας