Μηχανισμός Penn Fathom II Star Drag

Μηχανισμός Penn Fathom II Star Drag

Penn
02.0440
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
200,00 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Penn Fathom II Star Drag είναι μέλος της δεύτερης γενιάς μηχανισμών Fathom, της Αμερικάνικης εταιρίας Penn.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Penn Fathom II Star Drag είναι μέλος της δεύτερης γενιάς μηχανισμών Fathom, της Αμερικάνικης εταιρίας Penn. Έχουν σχεδιαστεί με πανίσχυρο μεταλλικό σκελετό και πλευρικά πλαίσια, ενώ τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά τον κάνουν ακόμη πιο φιλικό στη χρήση. Η νέα έκδοση του Penn Fathom II και η φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό τους, έχει περάσει τα σύνορα του Ατλαντικού και τους φέρνει πολύ πιο κοντά στις ανάγκες των Ευρωπαίων αλιέων σε σχέση με το μέγεθος, το βάρος και την ταχύτητά τους.

Ο PennFathom II είναι μηχανισμός με αστεροειδές φρένο και κατάλληλος για κάθετες τεχνικές, όπως Slow Jigging, Tai Rubber, Ζόκα, Jigging με Σιλικόνες, ιδιαίτερα αν ψαρεύετε σε μεγάλα βάθη, για μεγάλα αλιεύματα και απαιτείται από τον μηχανισμό σας έξτρα δύναμη.

Ο Penn Fathom II είναι μηχανισμός ανοιχτού, οριζοντίου τυμπάνου. Το σύστημα φρένων HT-100 σας επιτρέπει να κάνετε μικρο-προ-ρυθμίσεις, οι οποίες είναι αναγκαίες στα Μεσογειακά ψαρέματα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον μηχανισμό σας, ανάλογα με την τεχνική, το βάθος και τα αλιεύματα της περιοχής, να έχει ήπια ρύθμιση φρένων, ή ισχυρή. Επίσης διαθέτει πλέον και Μαγνητικά Φρένα.

Ο Penn Fathom II διαθέτει μπομπίνα έτοιμη για χρήση νήματος, με τους γνωστούς δακτυλίους χωρητικότητας, έτσι ώστε να ξέρετε πόσο νήμα χρησιμοποιείτε.

Επίσης σας επιτρέπει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα φρένων HT-100™ για καθαρισμό και λίπανση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μαγνητικά Φρένα για έλεγχο της καθόδου του τεχνητού σας
  • Μπομπίνα Αλουμινίου με Δακτυλίους Μέτρησης Νήματος
  • Μεταλλικός Σκελετός και Πλευρικά Πλαίσια
  • Μηχανολογικά σχεδιασμένο κεντρικό γρανάζι από Ορείχαλκο και Ανοξείδωτο Pinion Gear
  • 6+1 Ανοξείδωτα και Στεγανά Ρουλεμάν για άρτια λειτουργία
  • Με Ρουλεμάν Στιγμιαίας Αντεπιστροφής
  • Εύκολη Πρόσβαση στο Εσωτερικό του Μηχανισμού
  • Σύστημα Φρένων Versa-Drag™ με Ροδέλες HT-100™
  • Μανιβέλα για Δεξιόχειρες
  • Ανατομική, Οβάλ λαβή

Κωδικός

Μοντέλο

Βάρος

Σχέση Ταχύτητας

Χωρητικότητα

Δύναμη Φρένων

Ανάκτηση

1505232 12SD 479 γρ 6,1:1 395μ-0,29χιλ
270μ-0,35χιλ
230μ-0,38χιλ
13,6 κιλά / 30 lbs 76 εκ
1505233 15SD 489 γρ 6,1:1 325μ-0,35χιλ
275μ-0,38χιλ
185μ-0,46χιλ
13,6 κιλά / 30 lbs 76 εκ
Φρένα
Αστεροειδές
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας