Μηχανισμοί Maxel Armory 25 & 35

Μηχανισμοί Maxel Armory 25 & 35

Maxel
02.0511
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
535,00 €
Με ΦΠΑ

Τα μοντέλα Maxel Armory 25 και Armory 35 με κατανεμητή αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο οπλοστάσιο της Maxel και αναβαθμίζουν ολόκληρη την σειρά Armory με μεγαλύτερα μεγέθη και νέες τεχνολογίες.

Είδος
Χρώμα
Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα μοντέλα Maxel Armory 25 και Armory 35 με κατανεμητή αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο οπλοστάσιο της Maxel και αναβαθμίζουν ολόκληρη την σειρά Armory με μεγαλύτερα μεγέθη και νέες τεχνολογίες.

Στα μεγαλύτερα μοντέλα, η Maxel έχει διατηρήσει τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά, που έχουν αποδειχτεί τόσο δημοφιλή στους Armory 15, όπως η δύναμη και ανθεκτικότητα του συστήματος φρένων και οι συνέργιες με τον κατανεμητή, κατά την άσκηση μεγάλων δυνάμεων.

Μια νέα προσθήκη στις τεχνολογίες που υποστηρίζουν τους νέους μηχανισμούς Armory, είναι το σύστημα Maxel Karman και το οποίο στοχεύει στην απόλυτη απελευθέρωση της μπομπίνας σε λειτουργία Free Spool. Για την ακρίβεια το σύστημα Karman επιτρέπει στον άξονα της μπομπίνας, να συνδέεται πιο αποτελεσματικά με το μοχλό και το σύστημα φρένων. Όταν ο μοχλός φρένων βρίσκεται στην «Ελεύθερη θέση», η απεμπλοκή των φρένων από τον άξονα της μπομπίνας είναι απόλυτη και η αντίσταση μηδενική. Επιπρόσθετα η τεχνολογία Karman System επιτρέπει τη ρύθμιση των φρένων με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, χαρακτηριστικό το οποίο είναι χρήσιμο σε τεχνικές όπως το Slow Jigging και Tai Rubber, όπου ψαρεύουμε με λεπτές διατομές νήματος.

Η Maxel έχει διατηρήσει όλα τα πλεονεκτήματα των Armory, όπως την αντοχή του κατανεμητή και την ομαλή του λειτουργία, ακόμη και κάτω από μεγάλη πίεση κατά τη διάρκεια της μάχης. Μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι η «Level Plus+». Με την συγκεκριμένη τεχνολογία, η λειτουργία του μοχλού φρένων (Lever Drag) και η λειτουργία του κατανεμητή (Synchronous Level Wind System), υποστηρίζονται από βαρέου τύπου γρανάζια ακριβείας με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτος συγχρονισμός όλων των μηχανικών μερών, τα οποία συνεργάζονται με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι η κατανομή του νήματος να γίνεται ομοιόμορφα και με ακρίβεια καθ’ όλο το πλάτος της μπομπίνας.

Για την κατασκευή των Maxel Armory έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα ποιοτικά και τα πιο ανθεκτικά γρανάζια και ρουλεμάν. Η τοποθέτησή τους εσωτερικά έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται οι απόλυτες συνέργειες μεταξύ των μηχανικών μερών και να μην υπάρχει καμία στρέβλωση, ακόμα και κατά τη διάρκεια της μάχης.

Η Maxel δεν σταμάτησε εκεί και βελτίωσε περαιτέρω το σύστημα φρένων, με την τεχνολογία Sound Plus+, η οποία παράγει ακριβώς τον ίδιο ήχο, όπως ένας μηχανισμός Spinning, όταν το αλίευμα «παίρνει φρένα». Όταν πραγματοποιείτε απλή ανάκτηση, ή ο μηχανισμός βρίσκεται σε λειτουργία Free Spool, ο ήχος δεν αναπαράγεται.

Η Maxel στέγασε τους μηχανισμούς Armory σε μικρού μεγέθους, συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου, εργονομικού σχεδιασμού, για εύκολο χειρισμό, σε διάφορες κάθετες τεχνικές, ή Συρτή.

Η λαβή είναι σε οβάλ σχήμα και περιέχει φυσικό φελλό, ένα ζεστό και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του 25L.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του 25.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του 35L.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του 35.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μηχανολογικά σχεδιασμένο, Ενιαίο Πλαίσιο Αλουμινίου
  • Πολύ ισχυρή, Κρύας σφυρηλάτησης, ρηχή μπομπίνα αλουμινίου
  • Διπλό Σύστημα Φρένων Carbon με Λεβιέ με δυνατότητα Μικρο-ρυθμίσεων
  • Συγχρονισμένος Κατανεμητής Νήματος
  • Ηχητική Ειδοποίηση όταν ξετυλίγεται νήμα
  • Απενεργοποίηση Ήχου κατά την Ανάκτηση
  • Διπλό Ρουλεμάν Αντεπιστροφής
  • Εξωτερική επεξεργασία για προστασία κατά της διάβρωσης
  • Δεξιά ή Αριστερή Μανιβέλα
Μέγεθος Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Χωρητικότητα Δύναμη Φρένων (Strike / Mέγιστη) Ανάκτηση Βάρος
25 / 25L 6,2:1 13+2 PE3 – 300 μ 10 κιλά / 13 κιλά 92 εκ 480 γρ
35 / 35L 6,2:1 13+2 PE3 – 400 μ 11 κιλά / 14 κιλά 107 εκ 545 γρ

Φρένα
Λεβιές
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας