Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT
Μηχανισμός Daiwa Ninja LT

Μηχανισμός Daiwa Ninja LT

Daiwa
02.0125
Διαθέσιμο
49,32 €
Με ΦΠΑ

Ο Ninja LT είναι η εξέλιξη του θρυλικού μηχανισμού Ninja A βασισμένος στην τεχνολογία Light & Tough.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Daiwa Ninja LT αποτελεί την βελτιωμένη εξέλιξη του θρυλικού μηχανισμού spinning Ninja A. Αυτή τη φορά κατασκευάστηκε σύμφωνα με το concept LT (Light & Tough) και προσφέρει τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας, άψογη λειτουργία και πολύ προσιτή τιμή. Ο προσδιορισμός LT δεν είναι απλά μια νέα ονομασία για τους μηχανισμούς Daiwa, καθώς επανασχεδιάστηκαν ώστε να μειωθεί το βάρος τους, να αυξηθεί η αντοχή τους και είναι πιο συμπαγείς. Η δύναμη που τους προσδίδει το υλικό Carbon DS5 είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά).

Οι μηχανισμοί Ninja LT θα σας πείσουν οπτικά, αλλά και μηχανολογικά. Η απόλυτα ομαλή λειτουργία τους αποτελεί το αποκορύφωμα της προσπάθειας των μηχανικών της Daiwa. Με την συμμετοχή της τεχνοτροπίας LT, οι σχεδιαστές της Daiwa πέτυχαν τη μείωση του βάρους του μηχανισμού κατά 10%, χωρίς να χάσουν σε δύναμη.

Ο Daiwa Ninja LT είναι ένας μηχανισμός σχεδιασμένος να εξυπηρετεί τον σύγχρονο ψαρά σε πληθώρα τεχνικών Spinning και για τελείως διαφορετικά τεχνητά δολώματα μεταξύ τους, πάντα με την ίδια αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Σκληρά τεχνητά κάθε τύπου, όπως Minnows, Top Waters, Βυθιζόμενα Pencils, καθώς και σιλικονούχα τεχνητά, όλα γίνονται εύκολη υπόθεση για τον Ninja LT.

Το σύστημα μετάδοσης Tough Digigear, το οποίο μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε η Daiwa σε πιο ακριβά μοντέλα, εξοπλίζει την σειρά Ninja LT, με μεγάλη δύναμη στη μανιβέλα και στα φρένα. Ιδιαίτερα στην κίνηση της μανιβέλας δε θα νιώθετε πίεση, ενώ η δύναμη που θα παράγει ο μηχανισμός, θα είναι αντιστρόφως ανάλογη. 

Το ενσωματωμένο σύστημα φρένων ATD drag προσδίδει στους μηχανισμούς Daiwa Ninja LT, σημαντικά μεγαλύτερη δύναμη φρένων (έως και 10 κ) και στιγμιαία λειτουργία του φρένου, χωρίς την αρχική αντίσταση που προκαλεί η τριβή ολίσθησης. Αυτό το χαρακτηριστικό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολες μάχες, με λεπτό νήμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η απόλυτα αθόρυβη λειτουργία του και η ομαλή ανάκτηση της πετονιάς, που οφείλονται στην τεχνολογία Cross Wrap ™.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • LT (Light & Tough)
  • Με Μικρομετρικό Σύστημα Φρένων Πολλαπλών Δίσκων
  • Ρουλεμάν: 4
  • Σώμα από Πολυκαρμπονικό Υλικό
  • Με τεχνολογία Air Rotor
  • Μπομπίνα Αλουμινίου
  • Μανιβέλα Αλουμινίου
  • Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear
  • ATD™ drag system
  • Infinite Anti-Reverse®
  • Cross Wrap™ system
  • Silent oscillation system
  • Twist Buster® II line roller

Μοντέλο

Λόγος Μεταβολής

Βάρος

Φρένα

Ρουλεμάν

Ανάκτηση

Χωρητικότητα Νήματος

Χωρητικότητα Nylon

LT1000

5,2:1

210 γρ

5 κ

4

64 εκ

0,05 χιλ - 200μ

0,055 χιλ - 170μ

0,06 χιλ - 150μ

0,12 χιλ - 200μ

0,14 χιλ - 150μ

0,16 χιλ - 100μ

LT2000

5,2:1

215 γρ

5 κ

4

68 εκ

0,06 χιλ - 200μ

0,10 χιλ - 190μ

0,13 χιλ - 140μ

0,16 χιλ - 150μ

0,18 χιλ - 120μ

0,20 χιλ - 100μ

LT2500

5,3:1

240 γρ

10 κ

4

75 εκ

0,06 χιλ - 290μ

0,10 χιλ - 200μ

0,13 χιλ - 190μ

0,16 χιλ - 230μ

0,20 χιλ - 150μ

0,23 χιλ - 100μ

LT3000-C

5,3:1

250 γρ

10 κ

4

80 εκ

0,13 χιλ - 200μ

0,16 χιλ - 190μ

0,18 χιλ - 170μ

0,23 χιλ - 150μ

0,25 χιλ - 120μ

0,28 χιλ - 100μ

LT4000-C

5,2:1

280 γρ

12 κ

4

82 εκ

0,16 χιλ - 310μ

0,18 χιλ - 200μ

0,20 χιλ - 170μ

0,25 χιλ - 190μ

0,28 χιλ - 150μ

0,30 χιλ - 130μ

LT5000-C

5,2:1

275 γρ

12 κ

4

87 εκ

0,20 χιλ - 300μ

0,37 χιλ - 150μ

LT Light Touch - Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Ο συνδυασμός συμπαγούς σώματος και μεγαλύτερης δύναμης στη μετάδοση κίνησης (Digigear) επιτρέπει στον μηχανισμό να αντέχει σε μεγάλα φορτία χωρίς προβλήματα στην κίνηση, ή στις στρεβλώσεις του σώματος. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα. Ιδιαίτερα στην κίνηση της μανιβέλας δε θα νιώθετε πίεση, ενώ η δύναμη που θα παράγει ο μηχανισμός, θα είναι αντιστρόφως ανάλογη.

LT Light & Tough

Η μεγαλύτερη πρόκληση με τα φρένα στους περισσότερους μηχανισμούς, είναι η στιγμιαία αντίσταση που συναντούν, λόγω της τριβής ολίσθησης, στο ξεκίνημα της λειτουργίας τους. Το σύστημα φρένων ATD (Automatic Tournament Drag) αποτελεί την καλύτερη εξέλιξη στους μηχανισμούς Daiwa. Τα φρένα ATD έχουν επιφέρει κατασκευαστικές αλλαγές στο μεταλλικό τμήμα που στηρίζει τη μπομπίνα κατά μήκος του άξονα, ενισχύοντας την αντοχή του. Το τελευταίο, δεν επιτρέπει με τη σειρά του αστοχίες της μπομπίνας κάτω από συνθήκες μεγάλων φορτίων, ασκεί απόλυτα συμμετρική πίεση στους δίσκους των φρένων και ελαχιστοποιεί την "παλμική" λειτουργία των φρένων κατά τη διάρκεια της μάχης.

Air Rotor - Στους μηχανισμούς Daiwa με τεχνολογία Air Rotor, ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπεται η κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση. Δείτε εδώ την γραφική απεικόνιση της τεχνολογίας Air Rotor.

Daiwa Tech AirRotor

Infinite Anti-Reverse - Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας... στο μηδέν για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

Προσθέστε στα πλεονεκτήματα τον άψογο χειρισμό της μεσινέζας, την εύκολη επίτευξη μακρινών βολών και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ABS II στη μεγάλη λίστα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και έχετε έναν μηχανισμό στον οποίο η εοκόνα και οι επιδόσεις συμβαδίζουν.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Bail Arm από την Daiwa, με κενό και όχι μασίφ πικάπ, παρέχει μέγιστη αντοχή χωρίς στρεβλώσεις και ελάχιστο βάρος. Λόγω του σχήματος του bail arm, ακόμα και η ελεύθερη πετονιά μετά από βολές ρέει ομαλά από το bail arm στο line roller, χωρίς εμπλοκές.

Twist Buster - Με μια φράση, η τεχνολογία Twist Buster μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί τα "στριψίματα". Η Daiwa εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία, ως λύση στο "στρίψιμο" το οποίο προκαλείται στην πετονιά κατά την πραγματοποίηση μακρινών βολών, με δύο τρόπους: "Υποχρεώνει" την μεσινέζα να εκτοξευτεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, υπό συγκεκριμένη γωνία προς το roller. Επιπροσθέτως τα Roller τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία Twin Buster διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

Silent Oscilator - Λόγω του σημείου τοποθέτησης του γραναζιού ταλάντωσης, η Daiwa βελτίωσε την λειτουργία του, κάνοντάς την ακόμα πιο ομαλή και εντελώς αθόρυβη.

Silent Oscillation

CNC - ψηφιακά σχεδιασμένο power gear (γρανάζι) για μεγαλύτερη ακρίβεια στην κατασκευή των οδοντωτών μερών και καλύτερη συνέργεια με τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη.

DigiGear - Ψηφιακά σχεδιασμένα γρανάζια (χάλκινα), διασφαλίζουν το απόλυτο ταίριασμα και συνεργασία των μηχανικών μερών του άξονα κίνησης (από κράμα μετάλλου), για ταχύτητα, δύναμη και μακροζωΐα.

Daiwa Tech DigiGear

Φρένα
Μπροστά Φρένα
3 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας