Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays 4000

Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays

Shimano
02.0297
Διαθέσιμο
738,00 €
Με ΦΠΑ

Ο ηλεκτρικός μηχανισμός Shimano Plays απέκτησε με τη γέννησή του ένα συγκεκριμένο ρόλο: να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης για τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς ψαρέματος του μέλλοντος.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο ηλεκτρικός μηχανισμός Shimano Plays απέκτησε με τη γέννησή του ένα συγκεκριμένο ρόλο: να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης για τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς ψαρέματος του μέλλοντος. Εκτός από την εντυπωσιακά μοντέρνα εμφάνιση, το σώμα του έχει επανασχεδιαστεί ώστε να διαθέτει λεπτό προφίλ και να επιτρέπει στον χρήστη να τον χειρίζεται με το ένα χέρι μέσω του συμπλέκτη που ενεργοποιεί και απομονώνει τη λειτουργία του.

Ο κινητήρας Muteki έχει αυξήσει την ταχύτητα ανάκτησης και τη δύναμη ανύψωσης, σε σχέση με τα μοντέλα Dendou Maru. Με τον ηλεκτρικό μηχανισμό Shimano Plays 4000 απευθύνεστε στα θηρία του βυθού, καθώς διαθέτει δύναμη ανύψωσης 50 κιλών, σώμα Hagane και φρένα Carbon με μέγιστη δύναμη τα 15 κιλά. Αντίθετα, με χωρητικότητα 300 μ για νήμα PE 2.0 και 200 μ για PE 3.0, το μοντέλο Plays 600 προορίζεται για Light Game. Παρόλα αυτά, καθώς παρά το μικρό του μέγεθος, δεν παύει να είναι ένας ηλεκτρικός μηχανισμός, η δύναμη και η ταχύτητα του μοντέλου 600 συγκρίνεται με εκείνη ακριβότερων της Shimano.

Η Shimano πρόσθεσε στον Plays 4000 την τεχνολογία Magnetic Control System (Μαγνητικό Φρένο) το οποίο αξιοποιεί το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από τον άξονα μετάδοσης κίνησης κατά την περιστροφή του. Ο ρυθμιστής που υπάρχει στο πλευρικό πλαίσιο του Plays 4000 μας επιτρέπει να ελέγχουμε την αντίθετη δύναμη που ασκεί στον άξονα και κατά συνέπεια, να ελέγχουμε την περιστροφή του. Έτσι μπορούμε και ελέγχουμε την ταχύτητα καθέλκυσης του πλάνου, χωρίς κόμπους και εμπλοκές.

Επιπρόσθετες τεχνολογίες όπως η Super Free Spool, η λειτουργία Raku – Raku και η λειτουργία πολύ αργής ανάκτησης, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την αξία και την λειτουργικότητα και των δύο ηλεκτρικών μηχανισμών Shimano Plays. Με εργονομική λαβή CI4+ η οποία σας επιτρέπει ένα άνετο κράτημα, και μανιβέλα μήκους 6,5 εκ η χειροκίνητη ανάκτηση γίνεται εύκολη διαδικασία, αν χρειαστεί.

Ενδεικτικά για τη χρήση του 600, ο οποίος είναι πιο ευαίσθητος σε σχέση με το μέγεθος 4000, σας παραθέτουμε ορισμένες οδηγίες σχετικά με ορθή χρήση του και το επιτρεπόμενο βάθος, το οποίο είναι συνάρτηση και του βάρους της αρματωσιάς. Ο μηχανισμός Shimano Plays 600 ενδείκνυται για ψάρεμα σε βάθος έως και 130 μέτρα και διάρκεια χρήσης 10 συνεχόμενων ωρών, αν τα αλιεύματα είναι «φυσιολογικού» μεγέθους. Σε περίπτωση που τα ψάρια είναι μεγάλα, ή η αρματωσιά σας περιλαμβάνει πολλά αγκίστρια, προτείνεται να πραγματοποιείτε συχνές παύσεις στη λειτουργία του, ώστε να «ξεκουράζεται» το μοτέρ και να πέφτει η θερμοκρασία του. Σε τέτοια χρήση επίσης προτείνεται να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο service του μηχανισμού 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Περιλαμβάνεται καλώδιο με ακροδέκτες και αδιάβροχο φις
  • Νήμα για Καλιμπράρισμα του μηχανισμού
  • Μαγνητικό Σύστημα Ελέγχου της καθέλκυσης της αρματωσιάς
  • Εντυπωσιακή, μοντέρνα εμφάνιση
  • Αυτοματοποιημένες Λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης και Λειτουργίας Jigging στο μοντέλο 4000
Μοντέλο

Σχέση

Ταχύτητας

Ρουλεμάν Βάρος

Μέγιστη Δύναμη

Ανάκτησης

Ταχύτητα

Έλξης

Δύναμη Φρένων Χωρητικότητα
600 5,5:1 5+1 475 γρ 15 κιλά 155μ / λεπτό 5 κιλά

PE 2 - 300μ,

PE 3 - 200μ 

4000 3,2:1 2+1 1230 γρ 50 κιλά 170μ / λεπτό 15 κιλά

PE 5 - 610μ,

PE 6 - 530μ,

PE 7 -360μ 

Τεχνολογίες Shimano

S-ARB Ατσάλινα ανοξείδωτα ρουλεμάν ειδικά σχεδιασμένα για να αυξήσουν την αντίσταση κατά της διάβρωσης. Αυτά τα ρουλεμάν θα αντέξουν 10 φορές περισσότερο από τα συνήθη ανοξείδωτα ρουλεμάν σε περιβάλλον υψηλής αλμυρότητας. Διαθέτουν επίσης προστασία και στις δυο πλευρές ώστε να αποφευχθεί η εισαγωγή άμμου ή αλατιού που θα δυσκολέψει την περιστροφή των ρουλεμάν.

Rakuraku Mode / Fixed Speed Mode: Μπορείτε να επιλέξετε - ανάλογα με τις ανάγκες της τεχνικής σας - μεταξύ της λειτουργίας Rakuraku, η οποία διατηρεί σταθερή την αντίσταση στο νήμα και της λειτουργίας Σταθερής Ταχύτητας (Fixed Speed Mode), η οποία διατηρεί σταθερή την ταχύτητα περιστροφής του τυμπάνου.

Gunwale Stop: Σταματά την ανάκτηση της αρματωσιάς σας στο σημείο όπου μπορείτε να σηκώσετε κάθετα το καλάμι σας και να έρθει η αρματωσιά στο χέρι σας. Η συγκεκριμένη θέση Στοπ, ορίζεται αυτόματα.

Smart Line Depth: Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στην αρματωσιά σας να επιστρέψει στο ίδιο βάθος, ακόμα και αν αναγκαστείτε να κόψετε τμήμα του νήματος, μετά από μπλέξιμο. Αφού κόψετε το περιττό νήμα, επιστρέψτε την αρματωσιά σας στην επιφάνεια της θάλασσας και μηδενίστε το κοντέρ. Η λειτουργία Smart Line Depth θα επιστρέψει αυτόματα την αρματωσιά σας στο ίδιο βάθος με πριν.

Top-Down / Bottom-Up Modes: Οι συγκεκριμένες λειτουργίες σας επιτρέπουν - ανάλογα με το σημείο, το αλίευμα, ή την τεχνική ψαρέματος - να αλλάξετε το αποθηκευμένο βάθος σε σχέση με το συνολικό βάθος του σημείου που ψαρεύετε. Στο βυθόμετρό σας θα δείτε που ενδέχεται να υπάρχουν αλιεύματα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει στο βυθόμετρό σας, θα σας δείξει το βάθος είτε από την επιφάνεια, είτε από τον πυθμένα. Η λειτουργία Top-Down Mode προβάλει το βάθος από την επιφάνεια, ενώ η λειτουργία Bottom-Up Mode προβάλει την απόσταση που υπολείπεται για να φτάσετε στον πυθμένα.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Λεβιές
Εxclude
1
4 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του μηχανισμού Plays 600 με την λίστα των ανταλλακτικών του.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας