Μηχανισμός Okuma Altera

Μηχανισμός Okuma Altera

Okuma
02.0376
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
36,00 €
Με ΦΠΑ

Ο νέος Okuma Altera είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος που συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Okuma, όσον αφορά τον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την δύναμη.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο νέος Okuma Altera είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος που συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Okuma, όσον αφορά τον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την δύναμη. Διαθέτει ανοξείδωτα ρουλεμάν Ιαπωνίας, σύστημα εξισορρόπησης ρότορα σχεδιασμένο σε υπολογιστή  για ομαλή λειτουργία του μηχανισμού, σώμα από άκαμπτο γραφίτη, γραμμικά φρένα από ανθρακόνημα, καθώς και εντυπωσιακή εμφάνιση που κλέβει την παράσταση από την πρώτη ματιά. Ένας μηχανισμός που δεν θα σας προδώσει ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Η κατασκευή του μηχανισμού spinning Okuma Altera έχει βασιστεί στο νέο σώμα μηχανισμών της Okuma και παρέχει στον χρήστη, όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρίας όσον αφορά τη δύναμη και το στυλ. Και όλα αυτά σε μια πολύ προσιτή τιμή. Η Okuma δεν κατασκεύασε τον Altera με στόχο μόνο την λειτουργικότητα, αλλά δεν αμέλησε και την αισθητική του πλευρά.

Η λειτουργία του μηχανισμού Altera υποστηρίζεται από 3BB+1RB ανοξείδωτα ρουλεμάν, τεχνολογίες όπως του Ρότορα Κυκλωνικής Ροής (CFR) και μια στιβαρή, μεταλλική μανιβέλα.

Οι Okuma Altera είναι μηχανισμοί γενικής χρήσης και απευθύνονται στον μέσο φίλο του παράκτιου ψαρέματος, ή στον νέο φίλο του Spinning και Eging.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σώμα από Γραφίτη, ανθεκτικού κατά της διάβρωσης
  • CFR: Ρότορας Κυκλωνικής Ροής
  • 3 Ρουλεμάν + 1 Ρουλεμάν Roller
  • Συνεχή Λειτουργία Αντεπιστροφής
  • Μηχανολογικά Σχεδιασμένο Χάλκινο Κεντρικό Γρανάζι
  • Ανοδιομένη Μπομπίνα Αλουμινίου
  • RES II: Σύστημα Εξισορρόπησης του Ρότορα
  • Στιβαρή Μεταλλική Λαβή
  • Αντιολισθητική Λαβή
  • Φρένα Πολλαπλών Ιαπωνικών Δίσκων

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Βάρος Ανάκτηση Χωρητικότητα Νήματος Φρένα
ATE-20 4,8:1 3+1 203 γρ 61 εκ

0,15 χιλ / 250μ,

0,20 χιλ / 140μ,

0,25 χιλ / 90μ

5 κιλά
ATE-30 5,0:1 3+1 240 γρ 71 εκ

0,20 χιλ / 300μ,

0,25 χιλ / 200μ,

0,30 χιλ /130μ

7 κιλά
ATE-40 5,0:1 3+1 260 γρ 85 εκ

0,25 χιλ / 260μ,

0,30 χιλ / 180μ,

0,35 χιλ / 130μ

8 κιλά

Τεχνολογίες Okuma

Με Σύστημα Ομαλής Κατανομής Μεσινέζας (Even Flow Roller System) το οποίο αξιοποιεί ένα ρουλεμάν το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κατανεμητή της πετονιάς. Η λειτουργία του ρουλεμάν διασφαλίζει ότι η μεσινέζα θα κατανεμηθεί χωρίς τριβή και χωρίς να βιρινιάζει, ώστε να αποφεύγονται σπείρες κατά τη χρήση του φρένου.

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Η τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (Cyclonic Flow Rotor) σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης. Η τεχνολογία CFR δημιούργησε και έναν πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο ρότορα, μείωσε τις κυρτώσεις και παράγει μια πιο ομαλή μηχανική λειτουργία.

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας