Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD
Μηχανισμός Shimano Twin Power XD

Μηχανισμός Shimano Twin Power XD

Shimano
02.0392
Διαθέσιμος
468,00 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Twin Power XD θέτει νέους κανόνες στο παράκτιο ψάρεμα, ως ένα από τα πιο ισχυρά μηχανάκια της σειράς Magnumlite της Shimano.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Twin Power XD θέτει νέους κανόνες στο παράκτιο ψάρεμα, ως ένα από τα πιο ισχυρά μηχανάκια της σειράς Magnumlite της Shimano.

Έχει σχεδιαστεί για τον φίλο του παράκτιου ψαρέματος και παρέχει εξαιρετική δύναμη και αντοχή στις μάχες με μεγάλα αλιεύματα του γλυκού και θαλασσινού νερού. Σε αυτό βοηθά σημαντικά η μεγάλη ευαισθησία που έχει ως μηχανισμός και η πολύ γρήγορη αντίδραση μέσω της γρήγορης περιστροφής.

Ο πολύ χαμηλού βάρους και γρήγορης αντίδρασης ρότορας MGL σας επιτρέπει να έχετε τον συνεχή έλεγχο του τεχνητού σας, ενώ τα ενισχυμένα γρανάζια Hagane Gear και το σώμα αλουμινίου επιτρέπουν στον μηχανισμό να να διατηρήσει τη δύναμή του για πολύ χρόνο και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Η προσθήκη από την Shimano τεχνολογιών όπως οι MicroModule II και Silent Drive ενισχύουν περαιτέρω την ομαλή λειτουργία και την ευχάριστη εμπειρία που σας παρέχει το ψάρεμα με τον Twin Power XD. Προσθέστε σε αυτά και την προστασία από από τη διάβρωση της θάλασσας από την επεξεργασία X Protect, τις πολύ καλές επιδόσεις που έχει σε μακρινές βολές ακριβείας, την ομαλή κατανομή νήματος από την λειτουργία Μεγάλης Ταλάντωσης της μπομπίνας και θα διαπιστώσετε γιατί έχετε έναν άριστο, μικρού μεγέθους, χαμηλού βάρους και μεγάλης αντοχής μηχανισμό για τον απαιτητικό φίλο παράκτιων τεχνικών. Η ενσωμάτωση όλων αυτών των τεχνολογιών στους Twin Power XD από την Shimano, άλλαξαν τα δεδομένα και ανέβασαν την συγκεκριμένη σειρά πολλά επίπεδα ποιότητας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αναβαθμισμένο σύστημα γραναζιών Micromodule Hagane Gear για χρήση σε αντίξοες συνθήκες
  • Κορμός Hagane για ακαμψία κατά την άσκηση μεγάλων δυνάμεων
  • Προστασία Coreprotect II κατά της διείσδυσης νερού στο Line Roller
  • Τεχνολογία X-Ship
  • Τεχνολογία Aero Wrap για μοναδική κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα
  • Χαμηλού βάρους ρότορας Magnum Lite για απόλυτο έλεγχο στην τύλιξη
  • Μπομπίνα αλουμινίου μακρινών ρίψεων AR-C
Μοντέλο

Σχέση

Ταχύτητας

Ρουλεμάν Δύναμη Φρένων Βάρος PE Χωρητικότητα Nylon Ανάκτηση
C3000XG 6,4:1 10+1 9 κιλά / 20 lbs 200 γρ

Νο 1 - 400μ,

Νο 1.5 - 270μ,

Νο 2 - 200μ

0,25 χιλ- 210μ,

030 χιλ - 130μ,

0,35 χιλ - 100μ

94 εκ
C3000HG 6,0:1 10+1 9 κιλά / 20 lbs 200 γρ

Νο 1 - 400μ,

Νο 1,5 - 270μ,

Νο 2 - 200μ

0,25 χιλ - 210μ,

0,30 χιλ - 130μ,

0,35 χιλ - 100μ

89 εκ
C5000XG 6,2:1 10+1 11 κιλά / 24 lbs 245 γρ

Νο 1,5 - 400μ,

Νο 2 - 300μ,

Νο 3 - 200μ

0,35 χιλ - 175μ,

0,40 χιλ - 120μ

101 εκ

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Μπροστά Φρένα
2 αντικείμενα
Νέο

Η τεχνολογία Infinity Drive τοποθετείται στα πιο ακριβά μοντέλα της Shimano, ώστε να υποστηρίζει περαιτέρω το σύστημα X-Ship system, και να παρέχει άνετη και χαμηλής αντίστασης περιστροφή της μανιβέλας. Υπό την συγκεκριμένη τεχνολογία, το εσωτερικό τμήμα του Pinion Gear δεν έρχεται σε επαφή με τον άξονα, καθώς υποστηρίζεται από έναν κινούμενο κύλινδρο. Επίσης διαθέτει επικάλυψη, η οποία λειτουργεί ως έξτρα λίπανση και μειώνει την αντίσταση τριβής. Έτσι απολαμβάνουμε κατά 26% λιγότερη αντίσταση με κάθε περιστροφή της μανιβέλας, χαρακτηριστικό το οποίο θα μας βοηθήσει σημαντικά στις μάχες με δύσκολα αλιεύματα.

Το σώμα Hagane Body είναι μεταλλικό, με μηδενική ελαστικότητα και διάθεση για στρέβλωση από την άσκηση μεγάλων δυνάμεων. Το αποτέλεσμα είναι κάθε στροφή της μανιβέλας να μετατρέπεται σε απόλυτη δύναμη, χωρίς διαρροές.

XProtect: Μια τριπλή ασπίδα προστασίας κατά της εισόδου νερού, έχει δημιουργηθεί από τη Shimano στο Roller Clutch (δείτε σχετικό βίντεο). Κατασκεύασε ένα μεταλλικό χείλος το οποίο εμποδίζει την είσοδο νερού από το άνοιγμα μεταξύ του ρότορα και του σώματος. Στη συνέχεια πρόσθεσε ειδικό γράσο στην επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το κολάρο του ρότορα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποτρέπεται η είσοδος νερού, αλλά να μειώνεται αισθητά και η τριβή.

Τα ρουλεμάν SA-RB είναι κλειστού τύπου και από τις δύο πλευρές τους με αποτέλεσμα να διατηρούν καλύτερα τη λίπανσή τους, ενώ δεν επιτρέπουν στο αλάτι ή την άμμο να εισέλθουν σε αυτά.

shimano xship

Η τεχνολογία X-Ship είναι κάτι περισσότερο από ένα ρουλεμάν υποστήριξης. X-Ship είναι ο συνδυασμός ενός κεντρικού γραναζιού κρύας σφυριλάτησης και ενός μπρούτζινου. Τα δύο εξαρτήματα δεν καταπονούν το ένα το άλλο, διατηρούνται σε άψογη κατάσταση και παρέχουν δύναμη και ομαλή λειτουργία για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την τεχνολογία X-Ship, η Shimano ανέβασε τους μηχανισμούς spinning σε άλλο επίπεδο. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν την αποτελεσματική λειτουργία και τη δύναμη που παρέχει η κατά τα άλλα εύκολη περιστροφή της μανιβέλας. Με τη χρήση ενός μεγάλου μεγέθους γραναζιού, την τοποθέτηση του άξονα κίνησης πιο κοντά στο κέντρο του γραναζιού και την υποστήριξή τους από δύο ρουλεμάν, οι τεχνικοί της Shimano αύξησαν κατά 20% τη δύναμη του μηχανισμού μειώνοντας την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει κανείς.

Ειδικά στους Ultegra η Shimano έχει τοποθετήσει το μεγάλης διάρκειας ζωής γρανάζι Hagane Gear το οποίο παρέχει ασύγκριτη δύναμη και ομαλή λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία Hagane κάνει τον μηχανισμό να συμπεριφέρεται σαν μόλις να τον βγάλατε από το κουτί του.

Η τεχνολογία G Free Body αναπτύχθηκε σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Αυτό επετεύχθη μετακινώντας τον άξονα ταλάντωσης (Worm Shaft Oscillation Mechanism) 19 χιλ προς τα πάνω. Η μετατόπιση του κέντρου βάρους πιο κοντά στη λαβή του καλαμιού, βοηθά στην ευκολία χειρισμού του κατά τις βολές και δεν κουράζει τον χρήστη.

Ο νέος σχεδιασμός του Ρότορα διασφαλίζει απόλυτα ομαλή περιστροφή, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση. Ο σχεδιασμός του Ρότορα, από απόλυτα συμμετρικός, είναι πλέον ασύμμετρος. Ο μηχανισμός του Πικάπ (Bail Arm), ο οποίος μέχρι σήμερα βρίσκονταν στην ίδια πλευρά με το Line Roller, έχει μετακινηθεί στην απέναντι πλευρά. Αυτή η μετατόπιση έχει βελτιώσει την ισορροπία του μηχανισμού και σε συνδυασμό με τη μείωση του βάρους του Line Roller, το Bail Arm Τιτανίου και τη μείωση του πάχους του ρότορα, η Shimano πέτυχε μείωση της αντίστασης περιστροφής κατά 14%, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία του μηχανισμού.

One Piece Bail: Το ενιαίο πικάπ, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, μειώνει την τριβή, δεν επιτρέπει στο νήμα σας να μπλεχτεί σε κάποιο σημείο του και του επιτρέπει να τοποθετηθεί στο line roller γρηγορότερα.

Silent Drive: Αφαιρεί το "click" και το "παίξιμο" της μανιβέλας, συμβάλλοντας με την σειρά της, στην απόλυτα ομαλή λειτουργία του μηχανισμού.

 

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας