Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW
Μηχανισμός Daiwa Certate SW

Μηχανισμός Daiwa Certate SW

Daiwa
02.0444
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
596,70 €
Με ΦΠΑ

Με την άφιξη της σειράς Certate SW, η οποία παράγεται σε μεγέθη από 8000 έως 18000, παρέχεται μια πλήρη δυνατότητα επιλογών, για κάθε είδος ψαρέματος της κατηγορίας big game.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ακολουθώντας στα βήματα των μηχανισμών LT και LT ARK, ο θρυλικός Certate είναι τώρα διαθέσιμος σε έκδοση SW. Οι μηχανισμοί Certate της Daiwa έχουν ήδη μια άμεμπτη φήμη ανάμεσα σε απαιτητικούς anglers και αποτελούν πλέον και σημείο αναφοράς όταν πρόκειται για συμπαγής, ισχυρούς και με μεγάλη αντοχή μηχανισμούς spinning. Για πολλούς παράκτιους αλιείς σε όλο τον κόσμο, η σειρά Daiwa Certate αποτελούσε ανέκαθεν ένα σύμβολο ισχυρών και ανθεκτικών μηχανισμών. Με την άφιξη της σειράς Certate SW, η οποία παράγεται σε μεγέθη από 8000 έως 18000, παρέχεται μια πλήρη δυνατότητα επιλογών, για κάθε είδος ψαρέματος της κατηγορίας big game.

Δύναμη και Ανθεκτικότητα

Αντικαθιστώντας τον πολύ πετυχημένο Catalina, ο Certate SW έχει βασίσει τον σχεδιασμό του στο ενιαίο σώμα Monocoque (όπως και ο Saltiga 20). Το μονοκόματο πλαίσιο αλουμινίου μεταμορφώνει τον Certate SW σε έναν στιβαρό, σκληρό μηχανισμό. Το σώμα Monocoque με άνεση και ακρίβεια στεγάζει το μεγάλο, κεντρικό γρανάζι Tough Digigear, του οποίου τα δόντια ευθύνονται για την αισθητά μεγάλη ένταση του μηχανισμού κίνησης. Άλλο ένα κοινό σημείο με τον Saltiga 20, είναι το σύστημα φρένων ATD (Automatic Tournament Drag) το οποίο συνοδεύεται από ένα δυνατό κλίκερ και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα φρένα με μεγάλη ακρίβεια, αλλά και να νιώθετε την ομαλή περιστροφή τους. Ο Certate SW 8000 Η μοιράζεται το ίδιο, επανασχεδιασμένο σύστημα φρένων πολλαπλών επιπέδων, όπως του Saltiga, και το οποίο αποδίδει έως 10 φορέ μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο σε σύγκριση με τον Catalina. Ο νέος σχεδιασμός στις ροδέλλες των φρένων σε συνδυασμό με την πεταλούδα αλουμινίου αυξάνει την διάχυση της θερμότητας που παράγεται από την τριβή, βελτιώνοντας τις επιδόσεις των φρένων, κάτω από μεγάλα φορτία.

Το ενιαίο σώμα, αφαιρεί την ανάγκη να υπάρχει πλευρικό πλαίσιο με βίδες, αντικαθιστώντας το με πλάκα, η οποία στεγάζει το υπερμεγεθές γρανάζι κίνησης G1 από Ντουραλουμίνιο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον Saltiga. Είναι αυτός ο σχεδιασμός σώματος και μηχανικών μερών, ο οποίος διαχώρισε τον Saltiga από οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό και σίγουρα θα κάνει το ίδιο και για τον Certate SW, αναφορικά με δύναμη και ισχύ.

Ελαφρύς και Ομαλής Λειτουργίας

Λόγω της κατασκευής του Ρότορα από το μοναδικό υλικό Zaion Carbon, η περιστροφή του είναι απόλυτα ομαλή, προσφέροντας μεγάλα οφέλη σε μείωση του βάρους και σε άνεση λειτουργίας, χαρακτηριστικά που αναζητούν όλοι οι φίλοι του big game. Ο Certate SW 8000 διαθέτει χαμηλό βάρος για το μέγεθός του, χωρίς να υστερεί σε δύναμη. Το χαμηλού βάρους υλικό Zaion κάνει την περιστροφή του Certate SW πολύ απαλή, άμεση και με συνολικό όφελος στη μείωση του βάρους που φτάνει τα 40 γρ. σε σχέση με τον Saltiga. Η τοποθέτηση ρουλεμάν Magsealed στο Line Roller του πικάπ, με λίπανση Magsealed εγγυάται την προστασία των μηχανικών μερών από τη διάβρωση που προκαλεί το θαλασσινό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της ανάκτησης δε, ανεξάρτητα από την ένταση της μάχης, το pickup roller ελαχιστοποιεί την τριβή, ώστε να μην επηρρεάζεται και η γραμική εφαρμογή των φρένων ATD.

Λαβή Μάχης

Τα γρήγορα μοντέλα Certate (H και XH) είναι εξοπλισμένα με μαλακό, οβάλ σχήματος λαβή, η οποία σας επιτρέπει να την κρατάτε με άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια μεγάλων μαχών με δυνατά αλιεύματα, ενώ σας επιτρέπει να δίνετε στο τεχνητό σας και την σωστή κίνηση.

Ο Certate SW καταλαμβάνει επάξια τη θέση ανάμεσα στους Saltiga και τους Certate LT, ως ένας μηχανισμός με μπροστινά φρένα, κατασκευασμένος για γρήγορες ανακτήσεις και μακρινές βολές. Είναι ιδανικός για να στοχεύσετε τονοειδή στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας Βάρος Δύναμη Φρένων Ανάκτηση Ρουλεμάν Χωρητικότητα
CERG21SW5000XH 6,2:1 385 γρ 15 κιλά / 33,1 lbs 104 εκ 10

0,20 mm - 350 μ,

0,22 mm - 300 μ,

0,24 mm - 210 μ

CERG21SW6000XH 6,2:1 375 γρ 15 κιλά / 33,1 lbs 110 εκ 10

0,22 mm - 420 μ,

0,24 mm - 300 μ,

0,28 mm - 220 μ

CERG21SW8000H 5,8:1 625 γρ 25 κιλά / 55,1 lbs 111 εκ 8

0,24 χιλ - 400μ,

0,28 χιλ - 300μ,

0,33 χιλ - 250μ

CERG21SW10000H 5,8:1 630 γρ 25 κιλά / 55,1 lbs 118 εκ 8

0,28 χιλ - 400μ, 

0,33 χιλ - 300μ,

0,35 χιλ - 250μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας