Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel
Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel

Μηχανισμός Penn Squall II Level Wind Reel

Penn
02.0466
Διαθέσιμο
150,00 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Squall II Level Wind  της εταιρείας Penn αποτελεί την νεότερη έκδοση του γνωστού Squall, η κατασκευή του οποίου βασίστηκε στην κλασσική σειρά των πολύ πετυχημένων μηχανισμών συρτής GT, οι οποίοι για πολλά χρόνια απέδειξαν την αξία τους στις ανοιχτές θάλασσες.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Squall II Level Wind της εταιρείας Penn αποτελεί την νεότερη έκδοση του γνωστού Squall, η κατασκευή του οποίου βασίστηκε στην κλασσική σειρά των πολύ πετυχημένων μηχανισμών συρτής GT, οι οποίοι για πολλά χρόνια απέδειξαν την αξία τους στις ανοιχτές θάλασσες.

Ο μηχανισμός Penn Squall II LW έχει αποδείξει την αξία του ονόματός του, αλλά και της Αμερικανικής κληρονομιάς του και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μηχανισμούς για Συρτή και Κάθετες τεχνικές όπως Jigging, όπως αυτές πραγματοποιούνται στη Μεσόγειο. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά από την προηγούμενη σειρά, μαζί με χαμηλότερο βάρος, ισχυρότερα φρένα και την τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής για πιο μικρούς, χαμηλότερου βάρους αλλά ισχυρούς μηχανισμούς.

Ο κατανεμητής του Squall 15LW της Penn συγχρονίζεται άψογα και κινείται ακόμα και στην λειτουργία Free Spool.

Η εταιρεία Penn έχει κατασκευάσει το μηχανισμό Squall II με σκελετό και πλευρικά πλαίσια από Γραφίτη για μέγιστη αντοχή, ενώ ταυτόχρονα έχει εξασφαλίσει το χαμηλό του βάρος, χωρίς να επηρεάζεται η δύναμή του. Επίσης, το σύστημα φρένων HT - 100 παρέχει την απαιτούμενη αντίσταση προς τα μαχητικά αλιεύματα, τεχνολογία που συνοδεύει όλους τους μηχανισμούς Penn Squall.

Η τεχνολογία Fast Gear Access Sideplate της Penn, επιτρέπει στον χρήστη, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα εσωτερικά μέρη, ώστε η λίπανση να γίνεται τακτικά και με σχετική ευκολία.

Ο μηχανισμός αυτός είναι κατάλληλος για χρήση νήματος και περιλαμβάνει τους δακτυλίους Line Capacity Rings που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε την ποσότητα του νήματος που έχετε χρησιμοποιήσει.

Τέλος, η εταιρεία Penn έχει εγκαταστήσει στον Squall II 15LW μανιβέλα, το μήκος της οποίας προσαρμόζεται ανάλογα με την υποδοχή στην οποία θα βιδωθεί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σκελετός και Πλευρικά πλαίσια από Ελαφρύ Γραφίτη
  • Μηχανολογικά σχεδιασμένη Μπομπίνα από Σφυριλατημένο Αλουμίνιο
  • Ισχυρός, Άξονας Κίνησης από Ορείχαλκο
  • Ισχυρό Σύστημα Φρένων Carbon ΗΤ-100
  • 3 + 1 Στεγανά Ρουλεμάν από Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Μπομπίνα με Δακτυλίους για Μέτρηση χωρητικότητας Πετονιάς / Νήματος
  • Αστεροειδές Φρένο
  • Σύστημα Στιγμιαίας Αντεπιστροφής
  • Δυνατότητα Προσαρμογής του Μήκους της Μανιβέλας
  • Λόγος Μεταβολής: 4,9:1
  • Βάρος: 476 γρ
  • Μέγιστη Δύναμη Φρένων: 14,9 κιλά / 33 lbs
  • Χωρητικότητα: 0,35 χιλ / 325 μ, 0,38 χιλ / 275 μ, 0,46 χιλ / 185 μ
  • Ανάκτηση: 70 εκ
  • Μοντέλο Μηχανισμού: Δεξιόχειρας
  • Κωδικός: 1545924

Τεχνολογίες Μηχανισμών Penn

Το σύστημα φρένων HT-100TM παρέχει απόλυτα ομαλή λειτουργία των φρένων ακόμη και κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης.

Οι δακτύλιοι της μπομπίνας σας επιτρέπουν με μια ματιά να αξιολογήσετε πόσο νήμα υπάρχει τυλιγμένο. Κάθε δακτύλιος αποτελεί το 1/3 της χωρητικότητας της μπομπίνας.

Το σύστημα φρένων Versa-Drag™ σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε προ-ρυθμίσεις ανάλογα με τις ψαρευτικές συνθήκες.

Η μανιβέλα Versa Handle επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους της, ανάλογα με την υποδοχή στην οποία θα βιδωθεί.

Φρένα
Αστεροειδές
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας