Μηχανισμός Accurate Boss Extreme BX

Μηχανισμός Accurate Boss Extreme

Accurate
02.0472
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
620,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά Boss Extreme είναι μια γενιά μηχανισμών, σχεδιασμένης από την Αμερικάνικη εταιρία Accurate με γνώμονα την ακρίβεια στη λειτουργία των μηχανικών μερών τους και τη δύναμη.

Είδος
Χρώμα
Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά Boss Extreme είναι μια γενιά μηχανισμών, σχεδιασμένης από την Αμερικάνικη εταιρία Accurate με γνώμονα την ακρίβεια στη λειτουργία των μηχανικών μερών τους και τη δύναμη. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξαν την αξία τους, κόντρα σε μεγάλα θηράματα. Οι καμπύλες που εισήγαγε στον σκελετό και τα πλευρικά πλαίσια των Boss Extreme, επέτρεψαν στην εταιρία Accurate να δημιουργήσει έναν μηχανισμό ο οποίος είναι ελαφρύς, εύκολος στη χρήση, αλλά με μεγάλα αποθέματα δύναμης.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνοτροπίες στην κατασκευή μηχανισμών, η εταιρία Accurate κατάφερε να παραγάγει μηχανισμούς οι οποίοι διαθέτουν πολύ χαμηλό βάρος, αλλά διαθέτουν την απαραίτητη δύναμη για να χειριστούν δυνατά αλιεύματα. Οι Accurate Boss Extreme BX-400XN και BX-500XN Μονής Ταχύτητας, με Λεβιέ Φρένων και Μακριά Μανιβέλα, διαθέτουν στενή μπομπίνα, αλλά παρέχουν μεγάλη χωρητικότητα και συνεπώς είναι ιδανικοί για κάθετες τεχνικές όπως Tai Rubber, Inchiku και Jigging. Οι ενθουσιώδεις φίλοι των συγκεκριμένων τεχνικών θα λατρέψουν την συγκεκριμένη σειρά της Accurate καθώς το υψηλότερο τοιχίο της μπομπίνας, επιτρέπει στους Boss να τυλίγουν το νήμα εύκολα και με σωστό τρόπο. Απαιτούν επίσης λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη, για την ομοιόμορφη κατανομή του νήματος, καθώς αυτό διανύει μικρότερη απόσταση από τη μία πλευρά της μπομπίνας, μέχρι την άλλη.

Τα μοντέλα Boss Extreme είναι κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου από ανθεκτικό κατά της διάβρωσης αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένα με το πατενταρισμένο σύστημα διπλών φρένων της Accurate, Twin Drag System, τα οποία αποδίδουν πάνω από 25 Lbs αντίστασης. Ταυτόχρονα, η εταιρία Accurate δεν επηρέασε την στιβαρότητα, σταθερότητα και δύναμη των μηχανισμών Boss. Είναι εξοπλισμένοι με ανοξείδωτα γρανάζια, ώστε να μπορούν να δώσουν πολλές μάχες με μεγάλα θηράματα και να αντέξουν και στη μάχη του χρόνου. Επίσης είναι εξοπλισμένοι με μεγάλου μεγέθους, ρουλεμάν αντεπιστροφής, για ακρίβεια στην λειτουργία και μεγάλες επιδόσεις, μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας του θηράματος.

Και οι δύο μηχανισμοί διαθέτουν κλίκερ. Τα φρένα τους είναι προοδευτικά και διαθέτουν ένα σημείο, όπου σταματούν και αυτό είναι η λειτουργία Strike. Μπορείτε επίσης να σπρώξετε τον λεβιέ περαιτέρω, για περισσότερα φρένα. Οι Accurate Boss διαθέτουν άψογη λειτουργία Free Spool, χαρακτηριστικό που βοηθά στο ξεκούραστο, ολοήμερο ψάρεμα και σας επιτρέπει να αφοσιώνεστε στις μάχες και όχι στην απεμπλοκή του τεχνητού σας.

Η σειρά μηχανισμών Accurate Boss Extreme Single-Speed Lever Drag, είναι διαθέσιμοι σε ασημί χρώμα, με μπλε μανιβέλα σε εκδόσεις για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πατενταρισμένο Σύστημα Φρένων Twin Drag™
  • Έξι Ανοξείδωτα Ρουλεμάν Class 5 ABEC
  • Ανοξείδωτο Ρουλεμάν Αντεπιστροφής ARB
  • Στενή Μπομπίνα
  • Pinion Gears με Θερμική Επεξεργασία
  • Μεγαλύτερος Άξονας Κίνησης για Μεγαλύτερη Ροπή
  • Κατασκευασμένος στις ΗΠΑ
  • Βάρος: 485 γρ
  • Σχέση Ταχύτητας: 6:1
  • Ανάκτηση: 99 εκ
  • Χωρητοκότητα: PE 3,0 / 600μ
  • Δύναμη Φρένων: 11 κιλά
Κωδικός Μοντέλο Χρώμα Μανιβέλα Βάρος Σχέση Ταχύτητας Ανάκτηση Δύναμη Φρένων Χωρητικότητα
13037 BX-400XNL Ασημί-Μπλε Αριστερή 485 γρ 6:1 99 εκ 11 κιλά PE 3,0 - 600μ
13147 BX-400XN Ασημί Δεξιά 485 γρ 6:1 99 εκ 11 κιλά PE 3,0 - 600μ
13160 BX-400XNL Ασημί Αριστερή 485 γρ 6:1 99 εκ 11 κιλά PE 3,0 - 600μ
16695 BX-500XN Ασημί-Μπλε Δεξιά 555 γρ 6:1 115 εκ 13 κιλά 0,56 χιλ - 300μ
17581 BX-500XNL-S Ασημί Αριστερή 555 γρ 6:1 115 εκ 13 κιλά 0,56 χιλ - 300μ
Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Λεβιές
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας