Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval
Ταπέτα Σκάφους Eval

Ταπέτα Σκάφους Eval

Eval
61.0119
Διαθέσιμο
34,00 €
Με ΦΠΑ

Ταπέτα για το σκάφος, κατασκευασμένα από ανθεκτικό PVC και σχεδιασμένα να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση, χάρη στην αντιγλυστρική τους επιφάνεια.

Χρώμα
Πάχος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ταπέτα για το σκάφος, κατασκευασμένα από ανθεκτικό PVC και σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση, χάρη στην αντιγλυστρική τους επιφάνεια.

Έχουν μεγάλη αντοχή στον ήλιο, στο αλάτι και στα καιρικά φαινόμενα.

Οι μοκέτες της εταιρίας ΕΒΑΛ είναι ιδανικές για κάθε εφαρμογή στο σκάφος. Αμέσως θα νιώσετε τη διαφορά από το μαλακό, παχύ τους υλικό, το οποίο σας επιτρέπει να κινείστε άνετα και με ασφάλεια μέσα στο σκάφος, χωρίς παντόφλες ή παπούτσια.

Επίσης τα ταπέτα προστατεύουν το σκάφος σας και το βοηθούν να δείχνει σαν καινούργιο. Προσαρμόζονται και κόβονται εύκολα στην επιφάνεια του σκάφους σας, έτσι ώστε να καλύψουν κάθε γωνία, ή να αφήσουν ακάλυπτες θυρίδες και υδροροές.

Διατίθενται με το μέτρο σε δύο χρώματα και δύο πάχη.

Οι τιμές προϊόντων είναι ανά Μέτρο σε Μήκος. Το Πλάτος είναι 1,22 μ

Κωδικός Προϊόντος Μέγ. Μήκος Πλάτος Πάχος Χρώμα Βάρος Υπόστρωμα
04267-4BL 6 μ 1,22 μ 13 χιλ Μπλε 3 κιλά / μ2 Όχι
04267-4G 6 μ 1,22 μ 13 χιλ Γκρι 3 κιλά / μ2 Όχι
04267-2BL 6 μ 1,22 μ 12 χιλ Μπλε 2,5 κιλά / μ2 Ναι
04267-2G 6 μ 1,22 μ 12 χιλ Γκρι 2,5 κιλά / μ2 Ναι

9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας