Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry
Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry

Μολυβοκεφαλές Tict Dartin Hurry

Tict
09.0278
Διαθέσιμες
5,40 €
Με ΦΠΑ

Η Tict Dartin’ Hurry είναι μια επιθετική μολυβοκεφαλή η οποία σας προσκαλεί σε ένα παιχνίδι δράσης και ταχύτητας.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Έχετε ακούσει τον όρο Speed Dating; Ε, τώρα θα δείτε και την εφαρμογή του στο ψάρεμα. Η Tict Dartin’ Hurry είναι μια επιθετική μολυβοκεφαλή η οποία σας προσκαλεί σε ένα παιχνίδι δράσης και ταχύτητας. Δώστε ενέργεια στο καλάμι σας και αρχίστε τα χτυπήματα, μετά παύση, μετά χτύπημα ξανά, σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι με άλλες τεχνικές.

Η Ιαπωνική εταιρία Tict είναι γνωστή για την ειδίκευσή της σε προϊόντα Light και Hard Rock Fishing. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι οι μολυβοκεφαλές LRF, Dartin’ Hurry, οι οποίες συνδυάζουν κεφαλή σε σχήμα «αυγού» και επίπεδες πλευρές. Η Tict κατασκεύασε τις Dartin’ Hurry jig heads αποκλειστικά για τεχνικές Rock Fishing, ώστε να νιώθετε το «παιχνίδι» καλύτερα απ’ οποιαδήποτε άλλη μολυβοκεφαλή. Συνεπώς ακόμα και οι όχι και τόσο έμπειροι της τεχνικής να μπορούν να ψαρέψουν με ασφάλεια και να αισθανθούν οποιοδήποτε ερέθισμα στην άκρη του νήματος. Το χαρακτηριστικό που κάνει ιδιαίτερες τις Dartin’ Hurry και παρατηρείται εύκολα, είναι η διαφορά στην κλίση του αγκιστριού σε σχέση με την κεφαλή, σε αντίθεση με συμβατικές μολυβοκεφαλές όπου το αγκίστρι είναι παράλληλο με το σώμα. Αντί να εξέρχεται σε οριζόντια θέση, η κεφαλή της Dartin’ Hurry είναι σε κλίση, με αποτέλεσμα το τεχνητό σας να βυθίζεται απότομα, με τη μύτη προς τα κάτω, κάτι που λειτουργεί υπέρ μας, καθώς η σιλικόνη μας δείχνει υπερκινητική, το αγκίστρι δεν έρχεται σε επαφή με τον πυθμένα, αποφεύγοντας τις εμπλοκές.

Η καμπύλη του αγκιστριού είναι σε αμβλεία γωνία ώστε να μπορείτε να το περάσετε, χωρίς να προκαλέσετε ζημιά, στο σώμα της σιλικόνης σας.

Η εταιρία Tict κατασκεύασε τη μολυβοκεφαλή Dartin' Hurry αποκλειστικά για Rock Fishing, ώστε να μπορείτε να νιώθετε την σιλικόνη σας και το θήραμα καλύτερα απ’ ότι με οποιαδήποτε άλλη σιλικόνη. Έτσι είναι κατάλληλη ακόμα και για νέους φίλους τεχνικών Rock Fishing καθώς τους μεταφέρει άμεσα κάθε διαθέσιμη πληροφορία.

Οι μολυβοκεφαλές Tict Dartin’ Hurry διαθέτουν αγκίστρι με μεσαίο κορμό. Ο μεσαίου μήκους κορμός, επιτρέπει σε μεγάλο τμήμα της σιλικόνης να είναι ελεύθερο και εκτεθειμένο σε θηρευτές, ενώ η κίνηση της σιλικόνης διαφοροποιείται αν συνδυαστεί με άλλη μολυβοκεφαλή. Η κίνησή της απλώνεται σε μεγαλύτερο πλάτος και αυξάνεται η ελκυστικότητα του δολώματος.

Το χαρακτηριστικό που επίσης θα παρατηρήσετε είναι η κλίση που διαθέτει το αγκίστρι στοχεύοντας προς τα επάνω. Έτσι ακόμα και αν η σιλικόνη δεχτεί επίθεση από τα πλάγια, ή με αναρρόφηση η κλίση του αγκιστριού αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να πιαστεί το θήραμα.

Τέλος, το σχήμα της κεφαλής σχεδιάστηκε ώστε να παράγει τη μέγιστη δυνατή αντίσταση στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, η αντίσταση κατά την ανάκτηση αυξήθηκε και η επαφή του ψαρά με το τεχνητό γίνεται πιο άμεση, ακόμα και αν η μεσινέζα σας είναι λάσκα – αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω της συνεχούς κίνησης που παράγει η μολυβοκεφαλή, δύσκολα θα μείνει λάσκα η μεσινέζα σας. Με ένα απλό χτύπημα του καλαμιού η μετάδοση κίνησης είναι περισσότερο ελεγχόμενη.

Η γενική στρατηγική για την συγκεκριμένη τεχνική είναι η εξής:

  • Σηκώστε ψηλά τη μύτη του καλαμιού σας
  • Μαζέψτε τα μπόσικα και έχοντας πάντα επαφή με την σιλικόνη κάντε μικρά συνεχόμενα και κοφτά jerks καθώς ανακτάτε συνεχώς
  • Παύση για λίγο και συνεχίστε
  • Το τεχνητό και η σιλικόνη θα εκτελούν μια νευρική κίνηση "πάνω-κάτω" με την ουρά, ειδικά των Worm-Type σιλικονούχων, να κολυμπάει σαν αληθινή.
  • Εναλλακτικά κάντε τα jerks λίγο πιο αποφασιστικά και μακρόσυρτα κάνοντας τις αψίδες του τεχνητού να μεγαλώσουν.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαθέσιμα Μεγέθη: 2,5 γρ / 3,0 γρ / 3,5 γρ / 4,0 γρ
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 4
  • Μήκος Αγκιστριού: 2,5 εκ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
12 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας