Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame
Μολυβοκεφαλή 34 Mame

Μολυβοκεφαλή 34 Mame

Thirty Four
09.0308
Χωρίς απόθεμα
7,50 €
Με ΦΠΑ

Η μολυβοκεφακή Mame είναι μια «αθλητική» μολυβοκεφαλή, τεράστιας εξειδίκευσης, σχεδιασμένη για τους πολύ ψαγμένους του Ultra Light και Light Rock Fishing.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς που θα «τερματίσει» η Ιαπωνική εταιρία 34, την τεχνογνωσία της και τα προϊόντα της πάνω στην τεχνική του Light Rock Fishing. Μια Iαπωνική εταιρία που παράγει αποκλειστικά, εξειδικευμένα εργαλεία για το LRF και που ήδη διαθέτει θρυλικές σειρές τεχνητών και μολυβοκεφαλών (δείτε εδώ τις Ζerogra), μας παρουσιάζει άλλη μια μολυβοκεφαλή, που ειδικεύεται στο ψάρεμα των Κοκαλιών και των Μελανουριών.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μολυβοκεφαλής είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να νιώθει την παρουσία της. Στην περίπτωση του Κοκαλιού, το οποίο τριγυρίζει στην επιφάνεια και μας οδηγεί στη χρήση πολύ ελαφριάς μολυβοκεφαλής, έχει ληφθεί υπόψιν στον σχεδιασμό της 34 Mame ότι οι αρχάριοι των LRF τεχνικών, δεν αισθάνονται την μολυβοκεφαλή και δε μπορούν να εντοπίσουν τη θέση της. Για να βοηθήσει η εταιρία 34 στον εντοπισμό της, αύξησε την αντίσταση που επιφέρει στο νερό, κατά την ανάκτηση και αυτό το πέτυχε κάνοντας την επιφάνεια στην οποία βρίσκεται ο κρίκος, επίπεδη και πιο μεγάλη. Το κάτω μέρος του jig head έχει το σχήμα καρίνας, επιτρέποντας στο νερό να κυλήσει προς τα πίσω και να διατηρήσει την οριζόντια στάση της μολυβοκεφαλής.

Ξεκινώντας από το σχήμα της, το οποίο επιλέχθηκε ώστε να δίνει ακόμα περισσότερη κίνηση σε κάθε σιλικονούχο τεχνητό, ακόμα και με τις πιο αδιόρατες εντολές (η 34 έχει καταφέρει να μεγιστοποιήσει την επιφάνεια της μολυβοκεφαλής με διάφορες εγκοπές και κοιλότητες). Δεύτερον έχουν φτιάξει το πιο λεπτό αρπάδι μέχρι στιγμής στην εταιρία. Αυτό σημαίνει πολύ καλή διάτρηση, ακόμα και με ανοιχτά τα φρένα, καθώς ιδιαίτερα στο ψάρεμα αλιευμάτων όπως το Μελανούρι και το Κοκάλι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, καθώς τα φρένα σχίζουν τα ψάρια και τα χάνουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο το αρπάδι, έχει σχεδιαστεί ακριβώς με βάση το σχήμα της σιαγόνας του Κοκαλιού και γενικά των αρπακτικών επιφανείας που τρέφονται καθώς το θήραμά τους βυθίζεται (on the drop). Για αυτό βλέπουμε το συγκεκριμένο, ορθογώνιο σχήμα.

Η διατομή του μετάλλου είναι 0,43 χιλ, η οποία είναι κατά 0,08 χιλ πιο λεπτή από την διατομή του κορμού της 34 Diamond. Το μέταλλο που χρησιμοποιεί η 34 είναι κράμα Carbon Βαναδίου, το οποίο είναι πολύ λεπτό αλλά ισχυρό. Επίσης διαθέτει μεγάλη ευαισθησία και η ακμή του αγκιστριού διατηρεί την αιχμηρότητά της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η εισρόφηση της μολυβοκεφαλής γίνεται άμεσα. Και κάτι πολύ σημαντικό: τα αρπάδια είναι δίχως κλέφτη, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να ελευθερώσει τα μικρά του είδους με ασφάλεια και δίχως να γίνει πολύ ζημιά. Κάτι που πραγματικά οι φίλοι του C&R θα εκτιμήσουν αφάνταστα.

Η μολυβοκεφακή Mame είναι μια «αθλητική» μολυβοκεφαλή, τεράστιας εξειδίκευσης, σχεδιασμένη για τους πολύ ψαγμένους του Ultra Light και Light Rock Fishing.

Διαθέσιμες σε 3 μεγέθη: 0,3 γρ, 0,5 γρ και 0,9 γρ.

Τεμάχια ανά Συσκευασία: 5.

Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
Νέο
4562337302142
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας