Μολυβοκεφαλές Savage Gear Skirt Flirt

Μολυβοκεφαλές Savage Gear Skirt Flirt

Savage Gear
09.0416
Διαθέσιμη
5,90 €
Με ΦΠΑ

Ένα νέο προϊόν για τα δεδομένα του ψαρέματος στο αλμυρό νερό, μας παρουσιάζει η Savage Gear με την μολυβοκεφαλή Skirt Flirt.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα νέο προϊόν για τα δεδομένα του ψαρέματος στο αλμυρό νερό, μας παρουσιάζει η Savage Gear με την μολυβοκεφαλή Skirt Flirt. Μια μολυβοκεφαλή που θα κάνει την διαφορά κυρίως στο ψάρεμα του Λαβρακιού σε γλυκό και αλμυρό νερό.

Η πλούσια τρέσα ανθεκτικής σιλικόνης που την συνοδεύει, θα δώσει όγκο κι έντονη κίνηση στην σιλικόνη μας, τόσο στη βύθιση όσο και στην ανάκτηση και θα την κάνει ορατή από απόσταση, ενώ παράλληλα οι δονήσεις που θα δημιουργηθούν κάτω από την επιφάνεια του νερού, θα διεγείρουν την πλευρική γραμμή και θα κινήσουν την περιέργεια ακόμη και των χορτάτων, ή αδιάφορων ψαριών την περιοχής.

Το σχήμα της μολυβοκεφαλής Savage Gear Skirt Flirt είναι τύπου banana jig head, βαμμένη με φυσικούς χρωματισμούς, αντίστοιχους με το χρώμα των τρεσών για μεγαλύτερη διακριτικότητα. Στο κάτω μέρος τους υπάρχει μια μεταλλική ακίδα, παράλληλη με το αγκίστρι, για την συγκράτηση της σιλικόνης στην θέση της δίνοντάς μας την δυνατότητα να ψαρεύουμε την ίδια σιλικόνη σεταρισμένη με την Skirt Flirt για πολλή περισσότερη ώρα.

Το όμορφο αλλά συνάμα λειτουργικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με τις προστατευτικές νάιλον ακίδες, που βρίσκονται στο πάνω μέρος της μολυβοκεφαλής προσφέροντας ασφάλεια κατά το ψάρεμα σε δύσκολα σημεία, με πολλά μπλεξίματα, λειτουργώντας ως ασπίδα για το αγκίστρι ώστε να μην γαντζώνεται σε φύκια, πέτρες, βλάστηση του βυθού, ή κλαδιά.

Η επίστρωση μαύρου νικελίου, διατηρεί το αγκίστρι αιχμηρό, παρέχοντας του μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ ο συνδυασμός με την τεχνολογία Nano Point αποδίδουν την βέλτιστη απόδοση διάτρησης.

Δοκιμάστε να αρματώσετε την Skirt Flirt πάνω σε μία Slammer της X-Zone Lures και δείτε το ψάρεμα της σιλικόνης να λαμβάνει μια άγρια ομορφιά και πετύχετε επιδόσεις που δεν είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα είχατε ψαρεύοντας με σιλικόνες. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ζωντανές τρέσες σιλικόνης
  • Υψηλής διάτρησης αγκίστρι J-hook
  • Εύκαμπτες νάιλον ακίδες
  • Μεταλλική ακίδα ασφαλείας για τη σιλικόνη
Μήκος Βάρος Αγκίστρι Διαθέσιμα Χρώματα
6 εκ 4 γρ #2 Black Red (76836), Green Pumpkin (76834), White Pearl (76837), Cola (76835)
6,5 εκ 10 γρ #1 Black Red (76852), Green Pumpkin (76850), White Pearl (76853), Cola (76851)
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
00002.5,1 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας