Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel
Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel

Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel

Fiiish
09.0551
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
10,95 €
Με ΦΠΑ

Οι μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel είναι ειδικά σχεδιασμένες μολυβοκεφαλές, οι οποίες φέρουν το πατενταρισμένο σύστημα αρματώματος, PH2S.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών σιλικόνης Fiiish Black Eel, παράγονται σε σχήμα μικρού χελιού. Τα Black Eel διαθέτουν αντεστραμμένη ουρά «paddle», σε σχήμα κουπιού, η οποία ενεργοποιείται άμεσα με την επαφή της με το νερό και η οποία αποδίδει εξίσου καλά σε ψάρεμα από την στεριά, ή τη βάρκα.

Όπως θα περίμενε κάποιος που χρησιμοποιεί τα τεχνητά της εταιρίας Fiiish, η σειρά Black Eel διαθέτει αρκετές καινοτομίες. Μία από αυτές είναι η ειδικά σχεδιασμένη μολυβοκεφαλή, η οποία φέρει το πατενταρισμένο σύστημα αρματώματος, PH2S. Το PH2S έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο Assist Hook να αρματώνεται με ευκολία, με ασφάλεια, να επιτρέπει στην σιλικόνη να κινείται ελεύθερα και παράλληλα να παραμένει κρυμμένο μέσα στο σώμα της. Παρέχει μεγαλύτερη προστασία στο τεχνητό της Fiiish και καλύτερη στήριξη του σώματος.

Οι μολυβοκεφαλές Fiiish Black Eel είναι διαθέσιμες σε δύο τύπους

  • Shore - η καλύτερη επιλογή για ψάρεμα από την ακτή, ή τη βάρκα. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες, λίγο πάνω από το βυθό
  • Off Shore - με αυτή τη μολυβοκεφαλή μπορείτε να εξερευνείτε κάθετα περιοχές. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να φτάσει μέχρι το βυθό¨

Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα τεχνητά σιλικόνης Fiiish Black Eel.

Κωδικός

Τύπος

Χρώμα

Βάρος

Τεμάχια Ανα Συσκευασία

Ταιριάζει με Σώματα 

BM4013 Shore Μόλυβδος 50 γρ / 1-4/5 oz 2 No 5
BM4014 OffShore Μόλυβδος 100 γρ / 3-1/2 oz 1 Νο 5
1 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας